Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Majalis Festival şehre geri dönüyor… ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’deki buluşma 21 Mayıs’ta

Mahmut Orhan, Sezer Uysal ve Lunar Plane dahil çeşitli sanatçılar 21 Mayıs Cumartesi Majalis Festival 2022 programı kapsamında Ankara'da olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Mayıs 2022
Majalis Festival şehre geri dönüyor… ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’deki buluşma 21 Mayıs’ta

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

2018 yılından itibaren düzenlediği organizasyonlarıyla Türkiye’deki elektronik müzik ortamının dikkatle takip edilen festivallerinden biri olan Majalis, 21 Mayıs Cumartesi günü başkent Ankara’ya geri dönüyor.

İlkbaharın son günlerinde ve yaz mevsimine merhaba demeye ramak kala üçüncü organizasyonuna imza atacak olan Majalis Festival, yeşilin içinde, müzik, tasarım ve sanatın öne çıktığı konseptiyle başkentli elektronik müzik tutkunlarını ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de ağırlayacak. Mahmut Orhan, Sezer Uysal ve Lunar Plane’in yanı sıra katılımcılar Bright, Sial 1413, Auf, Vu’elo Inc., RKK, ARO ve canlı şovuyla Berkcan Demir’in performanslarını takip etme fırsatı elde edecek.

Pandemi süreci nedeniyle iki yıllık aranın ardından festival coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için heyecanlı bir geri sayım başlatan Majalis, 2018 ve 2019 yılında yine ODTÜ Vişnelik’te Kadebostany, Stavroz, Mahmut Orhan ve Wolfson’un aralarında olduğu birçok yerli ve yabancı sanatçıyı sahnesinde ağırlamıştı.

Majalis Festival 2022 programıyla ilgili ayrıntılı bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

MAJALIS FESTIVAL 2022 | ODTÜ VİŞNELİK ÇİM AMFİ - 21 MAYIS 2022, CUMARTESİ

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...