Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Matrix 4’ün ilk fragmanları interaktif internet sayfasında paylaşıldı

İlk resmi fragman 9 Eylül Perşembe geliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Eylül 2021
Matrix 4’ün ilk fragmanları interaktif internet sayfasında paylaşıldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections’ın ilk fragmanları sıra dışı bir yöntemle paylaşıldı.

Aralık ayında vizyona gireceği açıklanan filmden ilk görüntüler, ziyaretçileri her izleyişte kendi bulundukları zamansal gerçekliğe göre karşılayan bir kurgu ile bunun için tasarlanan bir internet sitesinde gözler önüne seriliyor. Matrix dünyasının kırmızı ve mavi hap konseptiyle açılan internet sitesi, ziyaretçileri haplar arasında seçim yapmaya yönlendiriyor ve site her yeni ziyaret edilişinde filmden farklı enstantaneleri ekrana yansıtıyor.

Mavi hapı seçerseniz, aktör Neil Patrick Harris’in anlatımıyla bir yandan gerçek ve sanal dünya arasındaki ince çizgide dolanıyor, bir yandan da Neo’nun Matrix’le mücadelesi dahil pek çok ilgi çekici sahneyle karşılaşıyorsunuz.

Kırmızı hapı seçerseniz, bir başka aktör Yahya Abdul-Mateen II’nin seslendirmesi eşliğinde yine gerçek ve sanal dünyalar arasında nerede olduğunuzu sorgulayıp dünyanın aslında hiç de göründüğü gibi olmadığıyla yüzleşiyorsunuz.

Fragmanların yer aldığı siteyi her ziyaret edişinizde karşınıza sadece farklı enstantaneler çıkmıyor, ayrıca izlemekte olduğunuz saat ve dakikayı da ön fragmanların içinde görüp interaktif bir şaşkınlık yaşıyorsunuz.

Lana Wachowski yönetmenliğinde hazırlanan The Matrix Resurrections’ın dikkat çeken oyuncu kadrosunda Keanu Reeves’in yanı sıra Priyanka Chopra, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson ve Daniel Bernhardt gibi isimler yer alıyor.

Perşembe gelmeden mavi ve kırmızı haplar arasında seçiminizi yapıp The Matrix Resurrections’tan olabildiğince farklı görüntü izlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...