Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Matrix 4 ve John Wick 4 aynı gün vizyona giriyor

21 Mayıs 2021 Dünya Keanu Reeves Günü ilan edilsin

  • Furkan Kılıçaslan
  • 14 Aralık 2019
Matrix 4 ve John Wick 4 aynı gün vizyona giriyor

Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceği yeni Matrix filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Tüm zamanların en popüler bilim kurgu yapımlarından Matrix'in yayın tarihi belli oldu. 21 Mayıs 2021'de vizyona girmesi planlanan film Reeves ve film sektörü için aynı zamanda ilginç bir tesadüfü de beraberinde getiriyor.

Başrol oyuncusu olarak yer aldığı bir diğer film olan John Wick 4'ün de 21 Mayıs 2021'de vizyonda olması planlanıyor. Böylece Reeves'in yer aldığı iki film aynı anda gösterime giriyor olacak.

Variety'ye konuşan Wachowski, "Kardeşim Lilly ile birlikte 20 yıl önce etrafımızdaki gerçeklikle ilgili olgunlaştırmaya başladığımız fikirlerimiz, içinde bulunduğumuz şu dönemle çok daha fazla yakından ilişkili. Filmdeki karakterlerin yeniden hayatıma girecek olmasından dolayı çok mutluyum. Ekipteki muhteşem dostlarımla tekrar çalışma fırsatı bulacağım için minnettarım" ifadelerini kullanmıştı.

Filmin önceki üç serisi “The Matrix”,” “The Matrix Reloaded” ve “The Matrix Revolutions”, toplamda 1.6 milyar dolar gelir elde ederek küresel sinema sektöründe büyük bir finansal başarıya ulaşmıştı.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...