Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nina Kraviz'in Coachella'daki görsel-işitsel şovunu izleyin

Rus süperstarın tartışma yaratan Coachella performansını izleyin

  • ONUR ATEŞ | FOTOĞRAF: Frazer HARRISON
  • 1 Ağustos 2019
Nina Kraviz'in Coachella'daki görsel-işitsel şovunu izleyin

Coachella, Rus yıldız Nina Kraviz'in festivaldeki görsel-işitsel performansının görüntülerini paylaştı.

Şovundaki görsellerin dizaynında tasarım firması Sila Sveta ve Rus sanatçı Artem Nanushyan ile çalışan Kraviz, performansına kendi seslendirmesiyle sözel öğeler ve özel bir koreografi de ekledi.

Paper dergisine avangart gösterisi hakkında konuşan Kraviz, festivaldeki kalabalığın farklı tutum gösteren tepkilerini şu sözlerle değerlendirdi:

"Oldukça sarsıcı ve kutuplaşmış reaksiyonlar aldım. Kimileri şoktaydı, kimileri heyecanlı görünüyordu. Bazı insanlar benden ve gösterimden o kadar nefret etmiş ki sosyal medya hesabımdan bana hakaretler yağdırdı. Bu yorumları yapanların çoğu, bir saatlik gösterimin üç dakikalık kısa görüntüleri üzerine fikir beyan eden ön yargılı kişiler. Müzik yapımcısı biri olarak canlı şarkı söylemem de ilginç bir şekilde birçok insanı sürprize uğrattı. Yine de, şovumu izledikten sonra beni yeni bir görünüm içinde gözlemleyerek olumlu tepki verenler de oldu. Bunu tecrübe etmek üzerine titrediğim bir şey, bana böyle yeni bir performansı deneyimleme fırsatı verildiği için minnettarım."

Sanatçı geçen hafta üç parçadan oluşlan yeni kısaçalar albümü 'stranno stranno. neobjatno'yu kendi plak şirketi трип (Trip) Recordings etiketiyle piyasaya sürmüştü.

Görsel-işitsel şovun tamamını aşağıda izleyebilirsiniz.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...