Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

MDLBEAST SOUNDSTORM ilk isimleri açıkladı: Eric Prydz, Adam Beyer, Amelie Lens, Carl Cox ve daha fazlası

Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde düzenlenecek festival 16-19 Aralık 2021 tarihleri arasında konuklarını ağırlayacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 10 Eylül 2021
MDLBEAST SOUNDSTORM ilk isimleri açıkladı: Eric Prydz, Adam Beyer, Amelie Lens, Carl Cox ve daha fazlası

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Orta Doğu bölgesinin en büyük elektronik müzik festivali MDLBEAST SOUNDSTORM, 16-19 Aralık 2021 tarihleri arasında organize edeceği yeni buluşmasında sahne alacak ilk isimleri duyurdu.

150’yi aşkın uluslararası ve yerel sanatçıyı sahnesinde ağırlayacak MDLBEAST SOUNDSTORM’un ilk açıklanan sanatçı kadrosunda Adam Beyer, Amelie Lens, Carl Cox, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Nina Kraviz, Sven Väth, Armin Van Buuren, David Guetta, Deadmau5, DJ Snake, Eric Prydz, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Tiësto ve Steve Aoki gibi uluslararası yıldızlar ile Anmarz, Cosmicat, Spaceboi ve Zone’un aralarında olduğu yerli yetenekler bulunuyor.

Dört gün sürecek festivalde katılımcılar, günlük katılım seçeneklerinin yanı sıra Storm Chaser Storm Blazer, VIB ve VIB-BOX adı verilen dört günlük farklı bilet seçenekleriyle birbirinden farklı deneyimler yaşama fırsatı elde edecek.

Festivalin sanatçı alımı operasyonundan sorumlu COO’su Talal Albahiti, duyuruyla ilgili yaptığı açıklamada, “SOUNDSTORM 2021’deki ilk isimleri açıkladığımız için çok mutluyuz. Yakında ikinci grup sanatçıları da açıklayacağız. Ziyaretçilere unutamayacakları bi deneyim yaşatmak için tüm hazırlıklarımız tamam. Tüm müzikseverleri bu dört günlük serüvenin bir parçası olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlk sanatçıları aşağıda görebilir, biletler ve diğer ayrıntılar için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...