Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Melih Kor yılın ilk solo teklisini çıkardı: ‘Nocturnal’

‘Nocturnal’, sanatçının geçen yıl sonlarında çıkardığı ‘MACH 1’ teklisini takip ediyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Mayıs 2023
Melih Kor yılın ilk solo teklisini çıkardı: ‘Nocturnal’

Melih Kor, 2023 yılındaki ilk solo teklisini dinleyicileriyle paylaştı.

Trance ve progressive müzik alanında öne çıkan yetenekler arasında yer alan sanatçı, ‘Nocturnal’ adını verdiği yeni parçasında melodik techno ve progressive trance’in ilgi uyandırıcı füzyonuyla dans pistlerini ısıtmayı hedefliyor.

Parçanın ilk teması geniş spektrumlu synth’lerden oluşurken, ikinci temayı ise kalabalıkları dansa teşvik eden bass dizisi ve stab sesleri karakterize ediyor. Melih Kor, koroyu andıran vokalleri, iki farklı drop'u ve akılda kalıcı melodisiyle fark yaratmayı amaçladığı ‘Nocturnal’ projesinde dans pistinde kalıcı bir etki bırakmayı amaçlıyor.

Daha önce Armada Music, Future Sound of Egypt ve Black Hole Recordings’in aralarında olduğu müzik şirketlerinden yayımlanan parçalarıyla sektördeki umut verici yeteneklerden biri olarak kendini kanıtlayan Melih Kor; Armin van Buuren, Ferry Corsten, Cosmic Gate, Paul van Dyk ve Hernan Cattaneo gibi önde gelen sanatçılar tarafından desteklendi.

Projeyi farklı kılan bir diğer özellik ise görsel-işitsel bir üretim olması. Sanatçının üç boyutlu görselleri, müzik deneyiminde tamamlayıcı bir unsura dönüşüyor. Melih Kor, yarattığı bu deneyimle ilgili, “Nocturnal üzerinde çalışmak, kendime koyduğum aşılması gereken bir yaratıcı hedefti. Etkileşimli bir görsel-işitsel deneyim yaratarak önemli bir ilerleme sağladım” dedi.

‘Nocturnal’, Melih Kor'un geçen yıl birbiri ardına çıkardığı solo çalışmaları ‘Stargate’, ‘Stratosphere’, ‘Blaze’ ve ‘Alive’ ile Mayor West iş birliği ‘Zenon’u takip ediyor.

12 Mayıs'ta piyasaya sürülen çalışmayı videosu eşliğinde aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...