Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Milano merkezli bir araştırmaya göre küçük kapasiteli etkinlikler ilerleyen dönemlerde daha fazla tercih edilecek

Milano'da yapılan bir anketin bulgularına göre katılımcılar koronavirüs döneminde farklı zevkler edindi

  • Furkan Kılıçaslan
  • 15 Ağustos 2020
Milano merkezli bir araştırmaya göre küçük kapasiteli etkinlikler ilerleyen dönemlerde daha fazla tercih edilecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Milano Şehir Komisyonu tarafından Music Innovation Hub ortaklığıyla yapılan araştırmanın sonuçları etkinlik katılımcılarının salgın sonrası olası davranış değişikliklerini ortaya koyuyor.

Şubat ayından itibaren salgının bulaşma oranının en yüksek olduğu Avrupa şehirlerinden biri olan Milano'da yapılan araştırmalar bu bağlamda önemli bir araştırma pazarı olarak görülüyor.

Rapora göre konser müdavimleri kulüplerde, barlarda ve parklarda küçük konserlere, özel etkinliklere ve şehir dışındaki küçük festivallere katılmaya eskisine göre daha hevesli.

Konu hakkında açıklama yapan Müzik İnovasyon Merkezi başkanı Dino Lupelli, "Anketten elde edilen veriler çok cesaret verici. Daha küçük etkinlikler, devasa endüstrinin kurtarıcısı olabilir. Çok güçlü bir talep var. Bu potansiyeli açığa çıkarmanın ve sürdürülebilir hale getirmenin yollarını bulmalıyız'' ifadelerini kullandı. Lupelli, "Koronavirüs süreci yeni yetenekler için paha biçilmez bir fırsat sunuyor. Müzik endüstrisi ulusal ve uluslararası bazda bundan fayda sağlamanın yollarını bulmalı'' sözlerini ile de endüstrinin üzerine düşen sorumlulukların altını çizdi.

Rapor, daha küçük etkinlikleri sürdürülebilir hale getirmenin önündeki en büyük engellerden birinin, gerekli idari izinler ve lisanslar olduğunu ve özellikle anketin yapıldığı İtalya'da bürokrasinin karmaşık olduğunu belirtirken, ankete katılan katılımcıların normal sosyal yaşamlarına dönebilmek adına tüm kurallara uymaya istekli olduğunu belirtiyor.

Komutan Logar'ın hologram dans makinesi için birebir parçalardan oluşan yeni bir çalma listesi oluşturduk.

Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...