Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mind Against kendi plak şirketinden ilk derlemesini çıkardı

İkili, 21 Temmuz Cuma Generic Music sunumuyla Galia Bodrum sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: TIM SACCENTI
  • 18 Temmuz 2023
Mind Against kendi plak şirketinden ilk derlemesini çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Alessandro ve Federico Fognini kardeşlerden oluşan İtalyan ikili Mind Against, 21 Temmuz Cuma günü Galia Bodrum’da performans sergileyecek.

Kurucusu olduğu Habitat Recordings için 15 parçalık ‘Metaflora’ isimli bir derleme hazırlayan ve derlemenin açılış parçasında Sideral ile ortak yapım ‘Criseide’ parçasıyla karşımıza çıkan ikili, önceki ay Röyksopp’un 2022 yapımı 8. stüdyo albümü ‘Profound Mysteries III’deki parçalardan ‘The Next Day’e yaptıkları remiksi paylaşmanın heyecanını yaşamıştı.

2012 yılındaki ilk teklileri ‘Cagliostro’dan itibaren adım adım inşa ettikleri kariyerleri, Tale Of Us'un Afterlife ve Scuba'nın Hotflush plak şirketlerinden çıkan müzik projeleriyle etkili biçimde genişleyen bir diskografiyle taçlandı ve başarılı ikili, yoğun uluslararası tur programıyla kalabalıkları büyülemeye her zaman olduğu gibi devam ediyor.

21 Temmuz Cuma günkü etkinlik Generic Music sunumuyla gerçekleşirken, sahnede Mind Against’in yanı sıra Zoe Dona da setiyle müzik tutkunlarının karşısında olacak.

Başarılı ikilinin Habitat Recordings derlemesindeki ‘Criseide’ parçasını aşağıda dinleyebilir, plak formatında da piyasaya sürülen tüm derleme albümü buradan inceleyebilirsiniz.

Galia Bodrum’daki etkinliğin ayrıntıları ve biletler için bu sayfayı ziyaret edin.

GENERIC MUSIC PRESENTS: MIND AGAINST + ZOE DONA | GALIA BODRUM, 21 TEMMUZ 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...