Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Moby yeni albümünü ‘Porcelain’ parçasının yeni düzenlemesiyle duyurdu

Sanatçının geçmişteki çalışmalarının orkestral ve akustik yeni düzenlemelerinin yer aldığı ‘Reprise’ albümü 28 Mayıs’ta çıkacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: TRAVIS SCHNEIDER
  • 30 Mart 2021
Moby yeni albümünü ‘Porcelain’ parçasının yeni düzenlemesiyle duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Moby, 19. stüdyo albümünü popüler parçası “Porcelain”in yeni düzenlemesiyle birlikte duyurdu.

Sanatçının önceki müzik çalışmalarının orkestral ve akustik yeniden düzenlenmiş kayıtlarından oluşan “Reprise” adlı albüm, 28 Mayıs’ta Alman plak şirketi Deutsche Grammophon etiketiyle yayımlanacak.

Yeni albümünde Budapeşte Sanat Orkestrası’yla birlikte çalışan Moby, albümden paylaştığı ilk yeni düzenleme olan “Porcelain” parçasında My Morning Jacket grubu üyesi Jim James ile bir araya geldi. Parçanın orijinal versiyonu, Moby’nin Haziran 2000’de piyasaya çıkan beşinci stüdyo albümü “Play”de yer almıştı.

“Reprise” albümünde Jim James dışında farklı isimlerle de iş birlikleri söz konusu. Projeye katkı sağalayan diğer isimler arasında Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Kris Kristofferson, Luna Li, Gregory Porter, Mark Lanegan, Mindy Jones, Skylar Grey, Nataly Dawn ve Víkingur Ólafsson gibi sanatçılar dikkat çekiyor. Projenin ilk adımları, Moby’nin Ekim 2018’de Gustavo Dudamel kondüktörlüğünde Los Angeles Filarmoni Orkestrası’yla gerçekleştirdiği ilk orkestra konseri sırasında atıldı.

Sanatçı 28 Mayıs’ta “Reprise” albümüne ek olarak MOBY DOC adlı bir belgesel film yayınlayacak. Çeşitli konser görüntülerinin yanı sıra David Lynch ve David Bowie’yle röportajları da içerecek olan belgesel, Moby’nin yeraltı punk gruplarından listeleri domine eden solo kariyerine uzanan, ardından vegan aktivistliğiyle ön plana çıkan çalkantılı hayat hikayesine ışık tutacak.

“Porcelain”in orkestral yeni düzenlemesini aşağıda dinleyebilir, 14 yeni versiyon içeren “Reprise” albümüne buradan ön sipariş verebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...