Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Moksi üçüncü stüdyo albümünü yayımladı: ‘Moksi Crew’

Barong Family aracılığıyla çıkan albüm, prodüktörün solo sanatçı olarak kendini yeniden keşfini yansıtıyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: WILL FALIZE
  • 9 Ekim 2023
Moksi üçüncü stüdyo albümünü yayımladı: ‘Moksi Crew’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Hollandalı sanatçı Moksi, üçüncü albümü "Moksi Crew" ile geri döndü.

Artık sadece Samir'in yönetiminde olan bu 12 parçalık albüm, dinleyicilere çeşitli bir müzik mozaiği sunarken, Moksi'nin imza niteliğindeki house ritimlerinden house, bass ve techno'nun bir karışımına geçiş yapıyor. Önceki albümün yenilikçi ses manzarasını temel alan albüm, dinamik bir enerjiyle titreşiyor ve dans pistinin özünü kapsıyor. Albümün ismi, dünya genelindeki konserlerde yüksek enerjili atmosferler yaratan sadık hayranları – Crew – onurlandıran nitelikte.

Albüm hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı, “2015'te Moksi'yi başlattığımda, bu kadar çok yönlü bir eyleme dönüşeceğini asla düşünmemiştim. Bass house türünde öncülük ederken, dans müziği içinde çok daha geniş bir yelpazeye doğal bir şekilde sesimi genişlettim. House, tech house, melodic house, deep house ve techno gibi türlere dokundum. ‘Moksi Crew’ albümü için tüm bu etkiler üzerine inşa etmeye devam etmek istedim. Amacım, bugünkü house müziği canlanmasında popüler olan sesleri zorlayarak beni bir sanatçı olarak yansıtan bir albüm yapmaktı. Prodüksiyon sürecime olan yaklaşımım, alışkın olduğum şeye göre oldukça teknikti. Geçmişte üzerinde çalıştığım diğer müziklerden farklı bir şekilde çalmak için ilginç yeni ses tasarım teknikleri bulmak için. Kendimi yeniden keşfetmek gerçekten çok eğlenceliydi. Bir prodüktör olarak amacım, başka insanların sesini yeniden üretmek veya kolayca kitlelerle iletişim kuran müzik yayınlamak değil. Tam tersi, bir tarzı ileriye doğru taşıyan müzik yapmak istiyorum. Amaç her zaman büyüme, başarı değil, çünkü başarı, hırsın hırsızıdır. Bununla birlikte, bu albümün sürekli evrilen house müziği hikayesine katkıda bulunmasını umuyorum.”

2015'te bir ikili olarak başlayan Moksi, özellikle Yellow Claw'un dikkatini çabucak çekti ve Barong Family'de "Getting Higher"ı yayımladı. Bu, profilini önemli ölçüde yükselten bir hamleydi. Hemen arından STMPD RCRDS, Confession, Revealed, Barong Family ve Musical Freedom gibi etiketlerde iki albüm ve bir dizi hit tekli ile devamı geldi. Tomorrowland, EDC Las Vegas, Ultra Music Festival, Lollapalooza, Brooklyn Mirage ve Bootshaus gibi ünlü mekan ve festivallerdeki dikkat çekici performanslarla iz bıraktı.

Moksi’nin üçüncü albümünü aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...