Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

MON’un yeni hikayesi “C’est MON” 20 Temmuz’da yazılmaya başlıyor

20 Temmuz’da Sommer Klein’da başlayacak C’est MON etkinlik serisi 21 Temmuz’da WU Yalıkavak’ta, 8 Ağustos’ta ise Klein Garten’da devam edecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 17 Temmuz 2021
MON’un yeni hikayesi “C’est MON” 20 Temmuz’da yazılmaya başlıyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İstanbul merkezli müzik kolektifi MON, ikinci kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında sanat ve müzik eksenindeki hassasiyet ve amaçlarının yenilikçi dışavurumu niteliğinde bir proje başlatıyor.

20. yüzyılın en önemli yazarlarından, varoluş felsefesinin kurucusu olarak adlandırılan ve edebiyatta birçok tabuyu yıkmasıyla ünlü Albert Camus, eserlerinde her zaman sürrealist, beklenenin dışında ve gerçeküstü olarak tanımlanan ressam Salvador Dali, bestelediği 600'den fazla eserin birçoğu senfoni, konçerto, oda, opera ve koro müziğinde kilometre taşları olarak kabul edilen Wolfgang Amadeus Mozart, MON ekibinin C’est MON adını verdiği projesini hayata geçirirken temel aldığı başlıca ilham kaynakları. C’est MON, Fransızcada "Bu MON" ve aynı zamanda "Bu benim" anlamına geliyor.

“Benim ideolojim, benim kaderim, benim seçimim” (C’est Mon ideologie, C’est mon destin, C’est mon choix) mottosuyla tanıtılan etkinlik serisi ile ilgili MON şu ifadeleri kamuoyuyla paylaştı: “C’est Mon tanıtım videosunda karşınıza çıkmakta olan bu mottolar, yaptığımız işi özgürce, güçlü, yenilikçi ve kararlı şekilde yapmak istediğimizi ortaya koymakta. Eğlence ve müzik olgularını aynı çemberde ele alırken, MON sanatçılarının müziklerini tek potada harmanlamayı ve beraber oluşturdukları parça seçkileriyle de katılımcıların baştan sona tek bir hikayenin parçası olduklarını hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz”

C’est MON’un ilk buluşması 20 Temmuz’da Çeşme Sommer Klein’da gerçekleşecek. C’est MON, ertesi gün 21 Temmuz’da rotasını WU Yalıkavak’a çevirirken 8 Ağustos’ta ise İstanbul Klein Garten’da konuklarını ağırlayacak.

20 ve 21 Temmuz’daki etkinliklerde Mousike, Doruk, Marc Gonen ve Kantel kabin başında olurken, 8 Ağustos’ta İstanbul’daki buluşmada bu sanatçılara Kerem Akdağ ve Hemi katılacak.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilir, biletlere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

C’EST MON | TÜM ETKİNLİKLER C’EST MON | 20 TEMMUZ, SOMMER KLEIN C’EST MON | 21 TEMMUZ, WU YALIKAVAK C’EST MON | 8 AĞUSTOS, KLEIN GARTEN

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...