Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Monkey Project ilk derleme albümünü çıkardı: "Reunion"

Analog Context, Burcak, Future Nøw, Ayberk Cesur, ILDES, BASARBK, ILNESSA, Innarius, AL-TAR, Mehmet Özbek ve Zibens bir arada

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Temmuz 2022
Monkey Project ilk derleme albümünü çıkardı: "Reunion"

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Monkey Project ilk derleme albümünü çıkardı. Analog Context, Burcak, Future Nøw, Ayberk Cesur, ILDES, BASARBK, ILNESSA, Innarius, AL-TAR, Mehmet Özbek ve Zibens bir arada. Kozmik bir serüven "Reunion". Dönemin kuvvetli çalışmalarından.

Parçaları Tiesto, Agents of Time, Stephan Jolh, Henry Saize ve Lane8 setlerine konuk olmuş Analog Context'e ait "Outer Matrix", tam bir öföri. Progressive ritimlerden beslenen atmosferik bir yapım. Olağanüstü hislere uyanan beden 'matrix' dışı bir serüvene tanıklık edecek.

Serüveni devir alansa deep house, melodic techno ve progressive house türlerine hakim uluslararası sanatçılardan Burcak. "Absentia" ise sanatçının kuvvetli repertuarına bir anahtar. Zihinlerde yankı uyandıracak, bedenleri dansa kaldıracak bir parça bahsi geçen.

Albümü mistikleştirense Future Nøw ve Ayberk Cesur. Mistik melodilere ve enerji dolu ritimlere sahip bir parça "Be Yourself". Beatport Indie Dance listelerine kazındı bile. Düşündürürken harekete geçiren çarpıcı eserlerden.

Müzik bir yolculuk ILDES için. BASARBK ile ortak yapımları "Headliner" içinse derin ve dinamik ritimler üzerine inşa edilen kozmik synth'ler söz konusu. Yankılanan vokallerse enerjik yapıma derinlik katmış. Albümü doruk noktalarına çıkartan bir başka melodic house yapımı.

Sıradaki başarılı isimse ILNESSA. Beatport listelerine kazınan "Yesterday & Tomorrow" teklisini takip eden başarılarından "Fuel". Kirli sesleri canlandıran, glitch yapılarına sahip kuvvetli bir melodic house yapımı.

Bir enstrüman virtüozu olan Innarius ve sektörün yeni nesil başarılarından AL-TAR'dan karanlık bir yapım "False Dilemma". Dinamik bassline ve lead synth'ler üzerinden yürümüş, parçanın gritty lead'ine horn, brass ve pad eşlik etmiş. Sonuç, atmosferi karanlık eşsiz bir eser.

Mehmet Özbek'e ait "Cosmic Prison" ile albüm sonlarına yaklaşırken rezonans da yükselmiş. Kompleks melodilere sahip esere analog acid sound'lar hakim.

"Lonely Feelings", distopik hislere açılan albümün bir sentezi adeta. Böylece, kuvvetli kapanış Zibens'e ait.

Monkey Project'in yeni derleme albümü "Reunion"ı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...