Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Monolink’in ikinci albümünden ikinci tekli: ‘Otherside’

'Otherside', tüm dijital platformlardaki yerini aldı

  • MUSTAFA TOKGÖZ
  • 6 Ekim 2020
Monolink’in ikinci albümünden ikinci tekli: ‘Otherside’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Alman yapımcı, şarkı yazarı ve multi enstrümantalist Monolink (Steffen Linck), Mart ayında olumlu tepkiler alan teklisi “Sinner” ile yakaladığı uluslararası başarısından sonra merakla beklenen ikinci albümünden ikinci teklisi “Otherside” isimli çalışmasını çıkardı.

Temmuz ayında ikonik Berlin TV Kulesi'nin zirvesinden çarpıcı bir canlı performans sırasında ilk kez dinleyicilere tanıtılan “Otherside”, prodüktörün büyüleyici melodik tekno stilinin en iyi örneklerinden. Dinleyicileri baştan sona kendi ses keşif dünyasına taşıyan Monolink’in müzikseverlere kolayca sirayet eden ses manzaraları, Berlinli sanatçı için benzersiz bir özgünlük noktası olarak hareket etmeye devam eden duygusal gitar tonları, analog synthesizer'lar ve sanatçının kendi vokal seslendirmesi tarafından destekleniyor.

Çalışmasının arkasındaki konsept hakkında konuşan Monolink şunları söyledi: “Otherside, bilinmeyenin güzelliğinden ve tehlikelerinden ilham alan bir şarkı; algılanan gerçekliğimizin perdelerinin arkasına bakmak için bir yolculuk gibi. Orada nefes kesici güzellikte bir yer bulabilirsiniz ama aynı zamanda geri dönüş yolunu asla bulamayabilirsiniz. Otherside sizi baştan çıkaran ve ihanet edebilen bir arzu. Otherside’a hoş geldiniz.”

Berlin merkezli tasarım stüdyosu Pfadfinderei tarafından hazırlanan bir müzik videosu eşliğinde çıkan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haberin yazarı Mustafa Tokgöz'ü takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...