Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Murat Uncuoğlu 'Trees of Light' ile Listelerde Üst Sırada

M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan'da Module İstanbul'da dinleyeceğimiz sanatçının yeni kısaçalar albümü ilgi görüyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Nisan 2019
Murat Uncuoğlu 'Trees of Light' ile Listelerde Üst Sırada

İstanbul'da ilk kez düzenlenecek M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan Cumartesi günü Module İstanbul'da sahne alacak olan Murat Uncuoğlu'nun 12 Nisan'da Multinotes etiketiyle çıkan kısaçalar albümü 'Trees of Light' dinleyicilerden tam not aldı.

Kısaçalar albümle aynı adı taşıyan çıkış parçası 'Trees of Light', geçtiğimiz günlerde Beatport'un melodic house & techno türündeki Hype Top 10 sıralamasında birinciliğe yükselme başarısı gösterdi.

Profesyonel müzik kariyerine 1987 yılında DJ olarak başlayan Murat Uncuoğlu, kısa sürede Bodrum’un sevilen gece kulüplerinden Hadigari’de çalmaya başladı. Başarısını, İstanbul müzik sahnesine Pasha İstanbul’da çalmaya başlayarak sürdüren Uncuoğlu’nun profesyonel bir DJ ve yapımcı olma tutkusu, onu elektronik müziğin merkezi olan Londra’ya sürükledi. Hem DJ hem ses mühendisi olarak çalıştığı Londra’dan her anlamda ilham aldı. İstanbul’a dönmesiyle birlikte Club 2019’da çalmaya başladı ve daha sonra Radio 2019’un kurucularından biri oldu.

DJ'lik kariyerinin yanı sıra yapımcılıkta da tecrübesinin ve yeteneklerinin inceliklerini konuşturan sanatçı için Nisan ayı oldukça üretken. Tecrübeli ismin 'None Sleep' adlı parçası, D-Nox ve ZAC'in derlediği 'Passion, Vol. 1' adlı albümde yer alarak 4 Nisan'da müzikseverlerle buluşmuştu.

'Trees of Light' haricinde 'Rouge', 'Monic' ve 'Lontano Da Casa' adlı üç yapım daha barındıran 'Trees of Light EP' 12 Nisan'da Multinotes etiketiyle piyasaya çıktı. Büyük beğeni toplayan bu dört parçayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Uncuoğlu, M Music Presents etkinlikleri kapsamında 27 Nisan'da Frank Wiedemann, TERR, Volkan Gündüz ve MFY'nin de sahne alacağı gecede kabin başında olacak. Module İstanbul'daki bu özel performansın biletlerini buradan satın alabilirsiniz.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...