Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Müzik endüstrisinin gerçek zamanlı ve kapsamlı veri ihtiyacına Songstats çözümü

Spotify, Apple Music ve Shazam gibi birçok platformdan veri toplayan Songstats, müzik yapımlarına ait en güncel verileri tek bir noktada bir araya getiriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Nisan 2020
Müzik endüstrisinin gerçek zamanlı ve kapsamlı veri ihtiyacına Songstats çözümü

Dünyanın en büyük DJ set listesi veritabanı platformu 1001tracklists'in arkasındaki ekip, sanatçılar, plak şirketleri ve endüstri profesyonelleri için çoklu platform müzik analiz sistemi geliştirdi.

Songstats adlı platform, piyasaya sürülen müzik çalışmalarının performansını Spotify, Apple Music, Shazam, Beatport, Traxsource, iTunes, Soundcloud ve 1001Tracklists gibi portallardan aldığı verilerle gerçek zamanlı olarak gözler önüne seriyor. Masaüstünün yanı sıra mobil uygulaması da bulunan Songstats, plak şirketleri ve sanatçılara katalog ve şarkı bazlı olarak en güncel verileri zengin grafik görselleştirmeleriyle tek noktadan takip edilebilme olanağı tanıdığı gibi şarkılar bir çalma listesine girdiğinde anında bildirim vererek gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olunmasını da sağlıyor.

Platformun hayata geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Songstats CEO'su Oskar Eichler, "Halihazırda müziğinizle ilgili bilgi toplayabileceğiniz pek çok kaynak mevcut ancak bu bilgilerin stratejik olarak nasıl kullanılacağı sorusu gündeme geldiğinde durum zorlaşıyor. Songstats bu zorluğu aşma hedefiyle yola koyulan, müzik yapımlarıyla ilgili en önemli gelişmeleri anlık olarak tek noktada derleyen ve veri bazlı büyüme fırsatlarının en doğru, en hızlı şekilde fark edilmesine yardımcı olmayı amaçlayan yenilikçi bir platform" diye konuştu.

Tüm kullanıcılar için belirli bir periyotta deneme süresi hakkı tanıyan Songstats, premium üyelik hesaplarının sınırsız sayıda ekip üyesi tarafından kullanılması avantajı da sunmakta. Müzik yapımlarınız hakkında en güncel bilgileri gerçek zamanlı olarak tek noktadan takip etmek için songstats.com adresini ziyaret edebilir, ayrıca App Store ve Google Play Store'dan uygulamayı mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...