Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

MWM'in ilk teklisi "Dirty Clone" müzikseverlerle buluştu

Kedimari ve Purple Phase ikilisinin bir araya gelmesiyle oluşan MWM'in ilk teklisi Epic Istanbul etiketiyle yayımlandı

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Ekim 2019
MWM'in ilk teklisi "Dirty Clone" müzikseverlerle buluştu

2013 yılında başladığı kariyerinde çeşitli plak şirketlerinden çıkardığı house ve deep house türündeki orijinal ve remiks çalışmalarıyla tanınan ses mühendisi, DJ ve müzik yapımcısı Purple Phase ile müzik hayatına 6 yaşındayken Romanya'daki en büyük sanat okulu olan ‘‘Scoala de Arte Bucuresti’’de keman ve piyano eğitimi alarak başlayan, Türkiye'nin ünlü Instagram ve YouTube fenomenlerinden biri olan Kedimari'nin bir araya gelmesiyle 2019’da kurulan elektronik müzik ikilisi MWM’in yenilikçi prodüksiyon stillerini, oldschool house ve techno esintileri ile bütünleştirdikleri ilk teklisi “Dirty Clone” piyasaya çıktı.

Çocukluk yıllarından gelen 90'lar bigbeat ve classic house esintilerini retro synth’lerle süsledikleri şarkının beste, aranje ve yapımı Kedimari ve Purple Phase, sözleri ise Kedimari imzası taşıyor.

Şarkının klip çekimlerinin yönetmenliğini Mustafa Özen üstlenirken, styling çalışmaları Gia Androgyny tarafından yapıldı. Sürrealist bir dünyada Purple Phase’in Kedimari’nin karanlık klonunu yaratmasını konu alan klipte ikili, izleyicileri etkileyici sahnelerle kendi dünyalarına davet ediyor.

Epic Istanbul etiketiyle bugünden itibaren tüm platformlarda müzikseverlerle buluşan "Dirty Clone"un klibini aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...