Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nandu iki parçalık kısaçalar yayımladı: ‘On Top’

Crib Records etiketiyle çıkan çalışmada vokalde Deija’nın katkı sunduğu ‘On Top’ ve Nandu’nun solo parçası ‘No One Else To Love’ yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Ekim 2024
Nandu iki parçalık kısaçalar yayımladı: ‘On Top’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Danimarkalı DJ/prodüktör Nandu, iki parçadan oluşan yeni kısaçalar albümünü dinleyicileriyle buluşturdu.

Minimalist ancak bir o kadar da derinlikli prodüksiyonlarında duygusal ve hipnotik ses dokularını öne çıkarmasıyla tanınan sanatçı, ‘On Top’ adını verdiği kısaçalarının açılış parçasında vokalist Deija ile çalıştı. Pop, R&B ve daha pek çok öğeyi bir araya getirerek kendi benzersiz tarzını yaratan Deija, Nandu'nun atmosferik prodüksiyonuyla dikkat uyandıran bir uyum sağlarken, ardından gelen solo parça ‘No One Else To Love’ ise Nandu'nun duygusal yüklü ses manzaralarına daha derin bir yolculuk sunuyor.

Küresel elektronik müzik sahnesinde kendine özgü melodik house ve derin, duygusal sound'uyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nandu; Innervisions ve Afterlife gibi ikonik plak şirketlerinden yaptığı yayınlarla güçlü bir takipçi kitlesi oluşturdu. Prestijli VA derleme serileri 'Secret Weapons' ve 'Unity'e yaptığı katkılarıyla yeraltı sahnesindeki adını daha da ön plana çıkaran sanatçı, melodik dans müziği dünyasında saygı gören bir sanatçı olarak konumunu pekiştirdi.

Nandu’nun yeni çalışması, yılların getirdiği sıkı dostluk ve ortak hayallerle kurulan, Türkiye elektronik müzik sahnesinin son yıllarda ilgiyle takip edilen isimlerinden biri haline gelen Avangart Tabldot ve aynı sahnenin gizli kahramalarından Mertkan Akd'nin kurucusu olduğu Crib Records etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...