Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nesiller arası bir kültür-sanat platformu: Elder Youth

Orta yaşlar için özledikleri kaliteli eğlence hayatını geri getirirken gençler için kulüp kültürünün ötesinde bir deneyim vaat eden Elder Youth, 16-17 Şubat’ta İzmir Kalt ve Eskişehir 2020’de ilk buluşmalarını gerçekleştiriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 30 Ocak 2024
Nesiller arası bir kültür-sanat platformu: Elder Youth

Genç ruhları ve deneyimli kalpleri nesiller arası bir kültür-sanat hub’ında buluşturacak renkli bir platform kuruluyor.

Müzik ve eğlence kültürü ile sarmalanan sosyo-kültürel bir buluşma noktası, insanların değerli anlarının bir yansıması ve eskiyle yeninin kavuştuğu bir toplaşı olarak tanımlanabilecek Elder Youth, farklı kuşakların kaynaşma noktası olacak.

Pandemi ile beraber farklı normların ve sosyal alışkanlıkların oluştuğu değişen bir dünyada ortaya çıkan Elder Youth, sosyo-kültürel deneyimlerin sadece müzik etrafında değil, bir deneyim etrafında buluşmasından ilham alıyor. Platform, orta yaşlar için özledikleri kaliteli eğlence hayatını geri getirirken, gençler için kulüp kültürünün ötesinde bir deneyim vaat ediyor.

Amaçlarını “sadece bir araya gelmek değil, birlikte hareket etmek” olarak belirten, gideceği her yeri “her yaşın, her hikayenin ritmini bulduğu yer” olarak sahiplenen, “her anın, her ritmin; daha büyük bir şeyin parçası olmakla ilgili olduğunun bilinciyle” yola koyulan ve müzikal yönünü geçmişin disco sound’larıyla günümüzün indie dance ve Detroit techno yaklaşımlarının harmanlandığı bir noktaya çeviren Elder Youth, her karşılaşmanın bir kıvılcım, her toplanmanın bir miras olduğu yer olma hedefiyle ilerleme hazırlanıyor.

Elder Youth’ta her mekan bir sahne, her an bir fırsat. Elder Youth’un merkezinde sıradan bildiğimiz şeyleri sıradan olmayan şeylere dönüştürmek var. Öngörülemez ve spontane toplaşılar ile bir mekana veya zamana sıkışmadan, ritmin bizi götürdüğü her yerde hayat bulacak Elder Youth buluşmaları, kulüp gecelerinin yanı sıra Pazar Pazar, Tuvalet Yanı, Günah Gecesi, Forma Pazarı ve Elder Youth Pop-Up Etkinlikleri gibi alışılmışın dışında farklı konseptlerle de müzik ve sanatseverlere renkli alternatifler sunacak.

DJ/prodüktör Hemi'nin kurucusu olduğu Elder Youth, 16-17 Şubat’ta Hardt Antoine’un baş konuk olacağı çifte buluşmalarıyla İzmir ve Eskişehir’de hayata geçiyor. 16 Şubat Cuma İzmir Kalt’taki etkinlikte, TAU, Kompakt ve Innervisions’tan çıkan “Many People Dem”, “All We See” ve “Inside Your Mind” gibi çalışmalarının yanı sıra Reculture plak şirketinin kurucusu olarak da etkileyici projeler ortaya çıkaran sanatçıya Alican, Cihangir Çınar ve Hemi eşlik edecek.

Sonraki gün 17 Şubat Cumartesi ise Hardt Antoine’un yanı sıra Yuri Sama ve b2b performanslarıyla Ege Kaplan ve Atahan Şahin Eskişehir 2020 sahnesinde olacak.

Elder Youth cephesindeki en taze gelişmelerden haberdar olmak için Instagram’da takip edin.

ELDER YOUTH PRESENTS: HARDT ANTOINE, ALICAN, CIHANGIR ÇINAR, HEMI | KALT İZMİR - 16 ŞUBAT 2024 KEEPERS PRESENTS: ELDER YOUTH, WITH HARDT ANTOINE, YURI SAMA, EGE KAPLAN B2B ATAHAN SAHIN | 2020 ESKİŞEHİR - 17 ŞUBAT 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...