Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Netam ilk canlı albümünü Yedikule Hisarı’nda çekilen video eşliğinde duyurdu

Albüm parçalarını içeren video, Alt Orient Live Sessions serisi kapsamında müzikseverlerle paylaşıldı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ZEYNEP ERKMAN
  • 30 Temmuz 2024
Netam ilk canlı albümünü Yedikule Hisarı’nda çekilen video eşliğinde duyurdu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Netam’ın ilk canlı albümü “Live @ Yedikule”, Alt Orient Live Sessions serisinin ilk paylaşımıyla müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İstanbul’un kalbinde yer alan ikonik Yedikule Hisarı’nda, Motif’in yönetmenliğinde ve Dünyadan Sesler’in yapımcılığında canlı kaydedilen albüm, müzik tutukunlarına özel bir deneyim sunuyor.

Netam, müziğinde elektronik unsurlar ve Anadolu melodilerini büyüleyici bir şekilde bir araya getiriyor. Bu canlı performansta elektronik müzikteki hünerlerinin yanı sıra synthesizer ve trompeti kullanış şekliyle de kendine has bir gösteri sunuyor. Psikedelik dokularla zenginleştirilmiş ses tasarımı ve şarkılar arasındaki naif geçişleriyle dinleyicide sürükleyici bir etki yaratıyor. Melodik olarak zengin ve bir o kadar da rahatlatıcı hissettiren bu albüm, gününüze güzel bir eşlikçi olabilir.

2022 yılının Eylül ayında, zengin tarihi ve canlı atmosferiyle bilinen Fatih ilçesine bağlı Yedikule Zindanları'nda kaydedilen Netam’ın bu çalışması, İstanbul'un tarihi dokusuyla bir araya gelerek sürükleyici bir canlı performans olarak karşımıza çıkıyor. Bu performans, Yedikule Zindanları'ndaki kulelerden birinin içinde, Tarihi Yarımada'da bir gün batımı esnasında kaydedildi.

Alt Orient Live Sessions serisinin, Netam’ın canlı albümüne özel olarak paylaşılan ilk videosunu aşağıda izleyebilirsiniz, “Live @ Yedikule” albümü, 23 Ağustos'tan itibaren Alt Orient etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini alacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...