Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

New Balance ve Aries, 'Made in England 991' için bir araya geldi

New Balance’ın arşivinden tekrar hayat bulan ikonik silüetine renkli ve taze bir dokunuş...

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 29 Ekim 2019
New Balance ve Aries, 'Made in England 991' için bir araya geldi

Aries ve New Balance bir araya gelerek 'Made in England 991’in 2 farklı modeli üzerinde çalıştı.

Yeniden tasarlanan ikonik 'New Balance 991' modeli ile birlikte grafik desenli giysilerden oluşan kapsül koleksiyon da bu proje içinde yer alıyor. Farklı renklerden oluşan 991, parlak deri, neon mesh, parlak sarı süet ve seriye özel tasarlanan bir iç taban gibi çeşitli materyal ve canlı renkleri bizlere sunarak ön plana çıkıyor.

New Balance’ın 1982'den beri ayakkabı ürettiği Cumbria'daki tarihi New Balance Flimby fabrikasında hazırlanan New Balance x Aries 991 serisi, uzun zamandır var olan markanın miras niteliğindeki modeline yenilikçi bir bakış açısı katarak tekrar hayat veriyor.

İş birliği, ilhamını spor kıyafetlerinin moda olduğu zamandan ve özellikle Britanya sokak modasının aykırı perspektifinden alıyor. Kısa ve uzun kollu tişörtler, kazaklar, eşofman altları ve çoraplardan oluşan koleksiyon parçalarının ve 991 modelinin tasarımında parlak renkler ve dikkat çekici büyüklükte logolar ön plana çıkıyor.

Spor ayakkabıların perakende satış fiyatı 220 sterlin olarak belirlenirken, giysilerin fiyatları 30 ila 170 sterlin arasında değişkenlik gösteriyor. 'Made in England 991' ayakkabı modellerini ve kapsül koleksiyondaki diğer ürünleri www.ariesarise.com adresinden satın alabilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...