Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Nicole Moudaber ve Jamie Jones ‘Pepper Shake’te güçlerini birleştirdi

İki parçalık kısaçalar, Jamie Jones’un plak şirketi Hot Creations’tan çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Eylül 2020
Nicole Moudaber ve Jamie Jones ‘Pepper Shake’te güçlerini birleştirdi

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

House ve techno müziğin iki ikonik ismi Nicole Moudaber ve Jamie Jones iki parçadan oluşan ortak bir kısaçalar yayımladı.

Jamie Jones’un kurucuları arasında yer aldığı Hot Creations plak şirketinden çıkan çalışma hakkında konuşan Moudaber, “Sonunda bu iş birliğini gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Bir yıldan fazla bir süredir bu fikir üzerinde çalışıyorduk. Jamie öyle bir ruha sahip ki ekstra bir çaba sarf etmeden beni bu projede birlikte çalışmaya ikna etti. Normalde çok fazla ortak çalışma yapan biri değilim. Yapıyorsam karşı tarafla aynı frekansı yakalamışız demektir. Jamie, kişisel olarak da çok sevdiğim biri. Çalışmamızla ilgili heyecanım üst düzeyde. İkimizi de kreatif açıdan çok iyi yansıtıyor” dedi.

Jones ise, “Nicole ile bir yılı aşkın bir zamandır çeşitli fikirler üzerinde yoğunlaşıyorduk ve çalışmalarımızı nihayetinde ‘Pepper Shake’ çalışmasında ete kemiğe büründürdük. Kendi özgü kimliğine sahip insanlarla çalışmayı seviyorum. Nicole son derece orijinal bir kimliğe sahip bir sanatçı. Ortak çalışma ürünü olan müziğimiz her ikimizin ruh dünyasını yansıtıyor” şeklinde konuştu.

“Pepper Shake” ve “Bubble Ride” adlı parçalardan oluşan kısaçaları aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Yeraltı çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...