Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Nirvana şarkısı ‘Something In The Way’i bir de RÜFÜS DU SOL’dan dinleyin

RÜFÜS DU SOL, cover performansıyla Nirvana’nın 1991 yapımı ünlü şarkısına yeniden hayat verdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Aralık 2022
Nirvana şarkısı ‘Something In The Way’i bir de RÜFÜS DU SOL’dan dinleyin

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tyrone Lindqvist, Jon George ve James Hunt'tan oluşan Avustralyalı üçlü RÜFÜS DU SOL, Amerikalı müzik grubu Nirvana’nın 1991 yapımı albümü “Nevermind”da yer alan ünlü şarkısı “Something In The Way”e cover performansları ile sürükleyici bir yorum kattı.

Yepyeni davul sesleri, yeni dans düzenlemesi ve kendi vokalleriyle şarkıya tazelik kazandıran RÜFÜS DU SOL’a, Triple J Stüdyoları’nda kaydedilen performans sırasında üç keman ve bir çello sanatçısı eşlik etti. Sözleri Kurt Cobain’e ait olan şarkı, Nirvana’nın “Nevermind” albümündeki 13 parça arasında en çok dinlenen ve hafızalara en güçlü şekilde kazınan çalışmalardan biri.

RÜFÜS DU SOL, 4 Nisan 2022’de düzenlenen 64. Grammy Ödülleri’nde En İyi Dans Kaydı kategorisinde “Alive” parçası ile ödül almaya hak kazanmıştı. İlk olarak 2021 yazında Solomun ve Anyma remiksleri ile birlikte müzikseverlerle buluşan “Alive”, üçlünün 2021 sonbaharında çıkan 4’üncü stüdyo albümü “Surrender”da da yer almıştı.

Başarılı alternatif dans ve house üçlüsü RÜFÜS DU SOL’un “Something In The Way” için gerçekleştirdiği cover performansı aşağıda izleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...