Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

RÜFÜS DU SOL dördüncü albümünü çıkardı: ‘Surrender’

Avustralyalı üçlünün 11 parçalık yeni albümünden 3 tekli bu yıl müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: ELIOT LEE HAZEL
  • 21 Ekim 2021
RÜFÜS DU SOL dördüncü albümünü çıkardı: ‘Surrender’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tyrone Lindqvist, Jon George ve James Hunt'tan oluşan başarılı üçlü RÜFÜS DU SOL, “Surrender” adlı dördüncü stüdyo albümüyle müzikseverlerin karşısında.

2010 yılında Avustralya'da kurulan, alternatif dans müziğinin en parlak oluşumlarından biri olarak son yıllarda dünya çapında büyük kitlelere ulaşan ve 2018 yılına kadar Rüfüs adı altında yoluna devam eden üçlü, 2018 yılındaki ses getiren üçüncü stüdyo albümü “Solace” ile birlikte sahne adını RÜFÜS DU SOL olarak yenilemişti. 2013 yapımı ilk albümü “Atlas” ve 2016'da çıkan “Bloom” albümüyle kariyerlerindeki etki alanını her seferinde genişleten RÜFÜS DU SOL, geçtiğimiz yıl Lastlings’in “No Time” parçasına yaptığı remiksle beğeni toplamış ve “Solace” albümü ve bu albümde yer alan “Underwater” parçasıyla iki farklı kategoride Grammy ödülüne aday gösterilmişti.

Gözde üçlünün 11 parçadan oluşan yeni albümü “Surrender”da yer alan üç parça olan “Next to Me”, “Alive” ve “On My Knees” bu yıl içinde ayrı tekliler halinde dinleyicilerle önceden paylaşılmıştı.

Dijital platformlarda yerini alan albüm ayrıca plak formatta da RÜFÜS DU SOL dinleyicilerine sunulacak. Albüme tüm platformlardan erişmek için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...