Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Orkun Bozdemir’den iki parçalık yeni kısaçalar: ‘Todavia’

‘Todavia’, yeni projesinde Berkan ile iş birliğine giden Bozdemir’in bu yıl çıkardığı 4’üncü müzik projesi

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Eylül 2023
Orkun Bozdemir’den iki parçalık yeni kısaçalar: ‘Todavia’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Orkun Bozdemir, yepyeni iki Afro house parça içeren projesini müzikseverlerin beğenisine sundu.

‘Todavia’ isimli kısaçalar, Orkun Bozdemir’in Berkan ile ortak yapım iki parçasını içeriyor. Projeye ismini veren açılış parçası, melodik dokusunda sürekli bir hareketlilik halinde ilerlerken; sıcak bas hatları, otantik davul sesleri ve eski Galiçyaca-Portekizce dilinde süreğenlik ve devamlılığa gönderme yapan anlama sahip vokalleriyle hiç bitmeyecek bir dansa davet ediyor dinleyenleri.

‘Toombah’ adlı sıradaki parça ise çift vuruşlar, tripler ve poliritmik örüntüleriyle öne çıkıyor. Ritmik davul vuruşlarının daha dominant olduğu bu parçada Afro house türünün belirgin özelliklerinden sık yinelemeli nakarat da haliyle unutulmamış.

‘Todavia’, Orkun Bozdemir’in bu yıl çıkardığı ‘Jungle Crossing’, ‘Retro Narrative’ ve ‘El Bigote’den sonra kendisi adına yılın 4’üncü müzik projesi olurken, Berkan’ın ise ‘Reflection’, ‘Zulu In Da House’ ve Orkun Bozdemir ile ortak yapım parçaları ‘Jungle Crossing’ ve ‘El Bigote’yi takip ediyor.

Santė ve Re.You’nun kurucusu olduğu LSF21+ etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan çalışmayı aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...