Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Paul van Dyk yeni albümünden ilk tekliyi paylaştı: ‘Parallel Dimension’

Tekli, sanatçının yeni albümü 'Guiding Light’ta da yer alacak

  • AHMET AYDEMİR
  • 28 Kasım 2019
Paul van Dyk yeni albümünden ilk tekliyi paylaştı: ‘Parallel Dimension’

Paul van Dyk, hazırlık aşamasını tamamladığı yeni albümü ‘Guiding Light’ta yer alan yapımlardan ‘Parallel Dimensions’ isimli çalışmasını tekli olarak dinleyicileriyle paylaştı.

Son olarak Eylül'de yayımladığı Vini Vici ile ortak çalışması ‘Galaxy’ ile beğeni toplayan trance müziğin efsanevi isimlerinden Paul van Dyk, ‘Parallel Dimension’ çalışmasında Kanada’nın yükselişte olan prodüktörlerinden Graeme Knapp ile birlikte çalıştı.

2020 başlarında piyasaya sürülmesi beklenen ‘Guiding Light’, van Dyk’ın 10’uncu stüdyo albümü olarak kayıtlara geçecek. Albüm projesi hakkında konuşan sanatçı, “İnsanlara müzik yoluyla ilham vermek her zaman amaçlarımdan biri olmuştur ve yeni albümüm ‘Guiding Light’ ile bu misyonumu devam ettiriyorum. Trance müzikte yükselmekte olan bir dizi sanatçıyla beraber çalışma fırsatı yakaladım. Albümdeki parçalar, Berlin’deki evimde bulunan stüdyom ve dünyanın değişik köşelerindeki otel odaları dahil pek çok farklı noktada kaydedilen müziklerden oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Sanatçı yeni albümünün ‘MISSION: Guiding Light’ adını verdiği başlangıç turnesini Ağustos’ta duyurmuş ve 31 Ekim’deki Miami performansıyla turne programını başlatmıştı. Paul van Dyk bu kapsamda yarın ABD’nin Houston kentinde, 30 Kasım’da ise yine ABD’nin Denver şehrinde performans sergileyecek.

Paul van Dyk’ın yeni albümünün çıkış teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...