Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Printworks kapanıyor!

10.000'lerin çağrısı yetersiz kaldı, konsey kararı onayladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Temmuz 2022
Printworks kapanıyor!

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Londra menşeli kulübün kapatılmaması için 10.000'lerin çağrısı yetersiz kaldı, konsey kararı onayladı. Printworks, Southwark bölgesi yönetim konseyinin renovasyon kararını onaylaması üzerine sektöre veda edecek.

Geçen sene Ekim aylarında kapanma potansiyeli olduğu duyurulan kulubün ofis kompleksine dönüştürüleceği belirtildi.

British Land'in tekliflerine karşılık, yaklaşık 6.000 müzik sever ve change.org aracılığıyla 10.000'lerin üzerinde imza toplandı.

change.org kampanya sahibi Will Goody, "Evden çalışılan bu dönemde, ofis kompleksleri son ihtiyaç. Londra'nın dünyanın önde gelen kulüp merkezlerinden olma itibarını yitirecek olması, sektörün en büyük korkusu" açıklamalarında bulundu.

Printworks etkinlik yönetim şirketi Broadwick kararlardan haberdar. Kulübün açılış yıllarından bu yana British Land ile birlikte çalışıyor hatta.

Broadwick Live direktörü Simeon Aldred, Ekim ayında Mixmag'le bir söyleşide, "Canada Water'ın renovasyonu adına, British Land ile ortak çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

11 Temmuz Pazartesi günü konsey, Canada Water adı altında geçecek ve beraberinde birçok başka gelişim ile sonuçlanacak kararı onayladı. 10.600 metrekarelik Surrey Quays eğelence ve alışveriş merkezi planlarına, 21.27 hektarlık perakende ve ofis alanları da dahil.

Planı geliştiren Hawkins, "Önerilen bu eşsiz tasarım, endüstriyel binaların renovasyonuna yönelik kapsamlı araştırmalara dayandırıldı" diyor.

British Land proje direktörü David Walters, "Printworks'un bu plandaki rolü oldukça kritik. 3.000 ofislik bir alan bahsi geçen. Halka açık parkın yanında mağazalar ve restoranlar olacak. Londra için önemli bir altyapı" ifadelerini ekledi.

Kulübün kapanış tarihine ilişkin kesin bir bilgi yok. Printworks ekibinin yeni bir mekan açmaya ilişkin hazırlıkları da bir yandan devam ediyor.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.


Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...