Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Radyo Boğaziçi'nin 13. Battle of the DJs yarışmasının heyecanı başladı

Amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında önemli kapılar açmayı hedefleyen yarışmaya başvurular başladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Mayıs 2020
Radyo Boğaziçi'nin 13. Battle of the DJs yarışmasının heyecanı başladı

25 yılı aşkın bir süredir yayın hayatına devam eden Radyo Boğaziçi, bu yıl 13'üncüsü organize edilecek Battle of the DJs yarışması için çalışmalara başladı. Jürisi, ödülleri, final gecesi ve geri kalan her şeyiyle bir üniversite kulübü etkinliğinden çok daha fazlası olan Battle of the DJs, bu yıl da amatör DJ’lere elektronik müzik yolculuklarında yeni kapılar açmayı hedefliyor.

Yarışmanın jüri kadrosu her zaman olduğu gibi bu yıl da sektörün önemli isimlerini bünyesinde barındırıyor. Deniz Kabu, Erdem Tunalı, Gräfin, Ferhat Albayrak, Mehmet Akar, Murat Abbas ve Zafer Atabey’den oluşan jüri, başvurular tamamlandıktan sonra finale kalan ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te performans sergileme hakkını kazanacak olan dört ismi belirleyecek. Aynı zamanda, yarışma sonunda finalistleri, Sonar House Elektronik Müzik Okulu’ndan müzik prodüksiyonu ve DJ’lik eğitimi, Magic Break ve Uludağ Music Festival'ın sahne listesinde yer alma fırsatı, Sennheiser ve Info Music Shop'un katkılarıyla verilecek çeşitli DJ ekipmanları gibi çeşitli ödüller bekliyor.

Final tarihi çok yakın bir zamanda açıklanacak olan Battle of the DJs yarışmasının önceki organizasyonlarında yarışmacıların final performanslarının ardından Marc Romboy, Kaiserdisco, Teenage Mutants gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Sezer Uysal ve Mehmet Akar gibi yerli sahneden de önemli isimler performans sergilemişti. 13. Battle of the DJs sahnesinde de finalistlerin performanslarını takiben sürpriz isimlerin sahne alması bekleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, Soundcloud hesaplarına yükleyecekleri 30 dakikalık setlerini [email protected] adresine gönderebilir ve süreçle ilgili en son gelişmeleri yarışmanın Facebook'taki etkinlik sayfasından takip edebilir.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...