Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

Recondite ‘Bird’ ile Afterlife’a geri döndü

Sanatçının ‘Bird’ isimli kısaçalarında iki yeni parça bulunuyor

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SHAI LEVY
  • 26 Nisan 2021
Recondite ‘Bird’ ile Afterlife’a geri döndü

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çeşitliliğe önem verdiği tarzında ambient, deep house ve techno/acid techno olarak tanımlayabileceğimiz farklı stillere müzik dünyasında yer veren Alman DJ/prodüktör Recondite (Lorenz Brunner), iki parçalık yeni bir kısaçalarla Afterlife’a geri döndü.

Afterlife Recordings’in Realm Of Consciousness ve Unity gibi derleme albümlerine geçmişte katkı sunan, 2018 yılında plak şirketinden 6 parçalık “Rainmaker” adlı çalışmasıyla dikkatleri üzerine toplayan ve pandemi öncesi dönemde Afterlife’ın birçok etkinliğinde sahne alan sanatçı, “Bird” adlı yeni kısaçalarında stüdyodaki teknik becerisi ile duygusal zekasını bir arada gösteriyor.

Çalışmaya ismini veren parçanın haricinde “Secluded” isimli bir başka orijinal yapım daha içeren “Bird” kısaçaları, aynı zamanda Afterlife Recordings’in 50’nci kataloğu olarak kayıtlara geçti. “Bird” parçası, zarif melodileri ve coşkun havasıyla umut aşılayıcı özellikte pozitif bir ses evrenine sahipken, “Secluded”da hissedilen melankoli birbirine karşıt ama aynı zamanda günümüz gerçekliğinin genel ruh haliyle uyumlu bir kaynaşıklığı gözler önüne seriyor.

Sanatçının yeni çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...