Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Hernán Cattáneo’nun canlı orkestral şovu Connected şimdi Netflix’te

Connected, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki ikonik opera salonu Teatro Colón’da gerçekleşmişti

  • MIXMAG TURKEY
  • 14 Nisan 2021
Hernán Cattáneo’nun canlı orkestral şovu Connected şimdi Netflix’te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Arjantinli DJ ve prodüktör Hernán Cattáneo’nun 2018 yılında elektronik müziği senfoni orkestrasıyla buluşturarak büyük yankı uyandırdığı canlı şovu Connected şimdi Netflix’te.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki ikonik opera salonu Teatro Colón’da dört gün üst üste gerçekleşen Connected serisi, Gerardo Gardelin’in kondüktörlüğünde 50 kişilik orkestrayı Hernán Cattáneo öncülüğündeki elektronik müzik sanatçılarıyla ve ses sanatçılarıyla bir araya getirmişti.

Oliverio Sofia, Baunder ve Zuker, Hernán Cattáneo’ya eşlik eden elektronik müzik sanatçıları olurken, Richard Coleman, Leandro Fresco, Oriana Favaro ve Josefina Silveyra’dan oluşan dört misafir ses sanatçısı eşsiz vokalleriyle programa katkı sağlamıştı.

Canlı konserler sırasında çalınan parçalar arasında Massive Attack’in “Unfinished Sympathy”, The Orb’un “Little Fluffy Clouds”, Frankie Knuckles’ın “Whistle Song” ve The Chemical Brothers’ın “Golden Path” eserleri dahil birçok parça performe edildi.

Konserlerin hikayesine değinen ve konserlerden gün yüzüne çıkmamış çok özel görüntüler içeren Netflix belgeselinin yönetmenliğini Milton Kremer üstlendi.

Connected’ı Netflix’te hemen izlemek için bu sayfayı ziyaret edin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...