Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Red Bull Music Academy 20 yıllık kataloğunu müzik ve sanatseverlerle buluşturuyor

Red Bull Music Academy 20 yılın ardından Ekim ayında çalışmalarını sona erdirmişti

  • Furkan Kılıçaslan
  • 25 Kasım 2019
Red Bull Music Academy 20 yıllık kataloğunu müzik ve sanatseverlerle buluşturuyor

Red Bull Radyo ve Red Bull Music Academy çok sayıda video, konferans, röportaj ve daha fazla içeriğin yer aldığı 20 yıllık arşivini aranabilir katalog haline dönüştürdü. Bu sayede geçmişe dönüp sevdiğiniz ya da izlemek istediğiniz içeriklere daha kolay erişme şansı bulabileceksiniz.

RBMA ve Red Bull Radio'ya danışmanlık görevini üstlenen Alman Yadastar ile yolların ayrılması kararının ardından platformlar geçtiğimiz Ekim ayında kapanmıştı. Red Bull, kapanma öncesi yaptığı açıklamada, ''İçeriği yönetme biçimimizle ilgili bir dizi değişikliğe gidiyoruz. Merkezi içerik sisteminden uzaklaşarak ülke ekipleri ve yerel pazarlamaya daha fazla yaratıcı alan açmayı planlıyoruz'' diyerek müzik ve kültür alanındaki yatırımlarını daha lokal adımlarla yönlendireceğinin sinyallerini vermişti.

Torsten Schmidt ve Many Ameri tarafından 1998'de kurulan RBMA, 20 yıllık sürede birçok lokal sanatçının globalleşmesinin yanı sıra dünyanın çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği küçük ve büyük konferanslar, atölyeler, konserler ve etkinliklerle kültüre büyük katkılar sağlamıştı.

20 yıllık içerik kataloğuna buradan ulaşabilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Haber yazarı Furkan Kılıçaslan'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...