Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Resistance Ibiza'nın Tüm Programı Açıklandı

Bu haftaki Miami programından sonra etkinlik Beyaz Ada'ya 23 Temmuz-17 Eylül arası dönecek

  • MIXMAG TURKEY
  • 28 Mart 2019
Resistance Ibiza'nın Tüm Programı Açıklandı

Ultra Music Festival'in amiral gemi konseptlerinden biri olan ve teknonun en iyi isimlerinin ağırlandığı Resistance, bu hafta Miami'deki şovundan sonra 2 aylık maraton için Ibiza'ya geri dönüyor. Privilege'de 23 Temmuz-17 Eylül arasında her Salı gerçekleşecek olan Resistance, Dubfire, Jamie Jones, Joris Voorn, Joseph Capriati, Kölsch, Loco Dice, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Pan-Pot, Testpilot gibi isimlerle beraber Adam Beyer, Carl Cox, Charlotte de Witte, Eats Everything, Hot Since 82, Maceo Plex, Richie Hawtin ve Sasha | John Digweed'e de ev sahipliği yapacak.

Dubfire, Jamie Jones, Joris Voorn, Joseph Capriati, Loco Dice, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber, Paco Osuna ve Pan-Pot gibi isimler geçen yılın ardından dönecek isimler olurken, adanın en çok sevilen isimlerinden Kölsch ve Deadmau5'un tekno alter egosu Testpilot ilk kez Resistance Ibiza ışıkları altında olacak.

Resistance Beyaz Ada'ya dönmeden önce ise Ultra Music Festival'in bu yıl yeni yerinde adeta gövde gösterisi yapacak. Resistance Adası adı altına daha fazla sahnede tekno şölenine dönüşecek Miami şovu için geri sayım başladı bile.

Spotify 'Frekans' çalma listemizi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...