Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Roosevelt 16 Aralık’ta Zorlu PSM sahnesinde

Yakın bir süre öne 4. stüdyo albümünü çıkaran Roosevelt, 16 Aralık Cumartesi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MICHAEL SCHMELLING
  • 5 Aralık 2023
Roosevelt 16 Aralık’ta Zorlu PSM sahnesinde

Dans müziğinin her türüne kucak açan bir müzik dehası olarak ön plana çıkan Roosevelt (Marius Lauber), 16 Aralık Cumartesi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Yacht rock'tan Balearic esintilere, house ritimlerinden techno dokularına, müziğinde her daim duygusal bir sıcaklık barındıran ve bu sayede dinleyicilerin kalplerini kazanan Roosevelt, 2013’te 'Elliot' EP'siyle müzik dünyasına adım attı. Kendi adını taşıyan dikkat çekici ilk albümü, ardından cesur ve bağımlılık yaratan ikinci albümü 'Young Romance' ve elektronik müziğe tutkulu bir övgü olan 'Polydans' ile uluslararası bir hayran kitlesine ulaştı.

Elektronik pop müziğinde dünyanın önde gelen isimlerinden biri olarak ün kazandı ve hisleri açığa çıkaran canlı performanslarıyla geniş kitleleri kendine hayran bıraktı.

Roosevelt, dünya çapında turneler yaparak kazandığı tecrübeyle Washed Out gibi isimlerle iş birliği yaparken; Rhye, Glass Animals, Chvrches ve Charlotte Gainsbourg gibi sanatçıların remikslerini üreterek elektronik müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren bir figür haline geldi. 2021 yapımı üçüncü albümü 'Polydans' ile de büyük beğeni toplayan sanatçı, bu sonbahar 'Embrace' adlı dördüncü stüdyo albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Ünlü müzik şirketi Ninja Tune bünyesindeki plak şirketilerinden Counter Records etiketiyle çıkan albüm, sanatçının buradan yayımlanan ilk eseri oldu ve dijital platformların yanı sıra CD ve plak formatlarda da müzikseverlerle buluştu.

Roosevelt’in 10 parçadan oluşan son albümünü aşağıda dinleyebilir, sanatçıyı 16 Aralık’ta Zorlu PSM’de dinlemek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

ROOSEVELT PRESENTED BY %100 MÜZİK | ZORLU PSM TURKCELL SAHNESİ, 16 ARALIK 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...