Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ross From Friends ücretsiz plugin ve 50 GB’lık ses arşivi paylaştı

Sanatçı, son albümü ‘Tread’in yapımı sırasında kullandığı plugin ve ses arşivini müzik prodüktörlerinin kullanımına sundu

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2021
Ross From Friends ücretsiz plugin ve 50 GB’lık ses arşivi paylaştı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İngiliz DJ/prodüktör Ross From Friends (Felix Clary Weatherall), önceki ay yayımladığı son albüm çalışması “Tread”i hazırlarken kaydettiği ses dosyalarını ve kendi tasarladığı plugin eklentisini ücretsiz paylaştı.

Sanatçının Max For Live platformu için kodladığı Thresho isimli plugin, ses şiddeti belli bir seviyeyi aşınca otomatik kayıt almaya başlayıp ses seviyesi belli bir seviyenin altına düşünce kaydı otomatik olarak sona erdiriyor.

2 binin üzerindeki toplam 50 GB’lık ses dosyası arşivi, kaydedilen tarih ve saate göre zaman damgası ile arşivlenerek Ross From Friends için bir tür ses günlüğü işlevi görmüş. Sanatçı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, albüm parçalarında kullandığı ses kayıtlarını söz konusu arşive dahil etmediğini, onların zaten amacına ulaşmış olduğunu, 50 GB’lık arşiv içinde “Tread” albümündeki 12 parça içinde kullanılmayan kayıtların yer aldığını belirtti.

Plugin’e ve ilgili ses kayıtlarına buradan ulaşabilir, Ross From Friends’in son albümünü aşağıda dinleyebilirsiniz.

‘En İyi FIFA Şarkıları’ çalma listemizi Spotify’da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...