Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

ROUMEX’ten GNTN ve Eleonora teklisi ‘Through The Silence’a remiks

GNTN ve Eleonora imzalı parçanın orijinali Şubat ayında çıkmıştı

  • MIXMAG TURKEY
  • 27 Nisan 2021
ROUMEX’ten GNTN ve Eleonora teklisi ‘Through The Silence’a remiks

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Johannes Amon ve Philipp Ihle ikilisinden oluşan ROUMEX (üst görseldeki), Alman ikili GNTN’in Şubat ayında vokalist Eleonora iş birliğiyle çıkardığı “Through The Silence” parçasını remiksledi.

2021 yılına bu güçlü parça ile başlayan GNTN, özellikle son üç yıldır techno çevresinde dikkatleri üzerine çeken bir ikili. Güçlü ve derinlikli prodüksiyonlarıyla melodik house ve techno türlerinde şimdiye kadar Yoshitoshi, Desert Hearts Black ve Einmusika gibi plak şirketlerinden parçalar çıkaran, ayrıca Egg London’ın da dahil olduğu çeşitli mekanlarda ve Parookaville gibi festivallerde de boy gösteren GNTN, Avrupa yeraltı müziği sahnesinde etki uyandırıcı işler yapmaya devam ediyor.

ROUMEX ise Ritter Butzke, Kittball ve Somatic Records’dan çıkardığı parçalarla tanınıyor. “Through The Silence” remiksi, ROUMEX’in Third Person iş birliğiyle yaptığı “Somnium” parçasını takip ederken, GNTN’in ise Felix Kröcher’in “Hope For” parçasına yaptığı remiks çalışmasını takip ediyor.

“Through The Silence”ın ROUMEX imzalı remiksi, GNTN’in plak şirketi Perspectives etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

GNTN

Eleonora

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...