Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

RX Istanbul ROXY binasına veda ediyor

“Cuma günü ROXY’deki son, RX Istanbul’un yeni dünyasındaki ilk dans için Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:1’e bekleniyorsunuz”

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: RX ISTANBUL ARŞİVİ
  • 28 Eylül 2023
RX Istanbul  ROXY binasına  veda ediyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

RX Istanbul, 2018’den bu yana unutulmaz gecelere ev sahipliği yapan ROXY binasına veda ediyor.

RX'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2018’den beri bize ve en güzel anılarımıza ev sahipliği yapan ROXY binasından ayrılıyoruz. RX Istanbul ekibi olarak beş yıl önce projeye başladığımızda amacımız iyi müziğin bir araya getirdiği iyi insanlara, özgür olabilecekleri bir alan yaratmaktı. Bu amaç her zaman bizim özümüz oldu.

“Şimdi DNA’mıza dönme vakti. RX Istanbul için özüne döndükçe özgürleşeceği ve daha yaratıcı olabileceği bir dönem başlıyor. İyi müzik deneyimini mekanlardan bağımsız, sınırların bizi kısıtlamadığı etkinliklerde ve projelerde sizlerle buluşturmak için çok heyecanlıyız. Hafta sonu deneyimlerinin daha özel olması için her gün uğraşan ekibimize, yıllarca adresimiz olan ROXY ailesine ve bizi daha fazlasını yapmak için motive eden sizlere; bu hayatımız boyunca unutmayacağımız beş yıl için çok teşekkür ederiz.

"Cuma günü ROXY’deki son, RX Istanbul’un yeni dünyasındaki ilk dans için Sıraselviler Caddesi, Aslanyatağı Sokak No:1’e bekleniyorsunuz.”

00:30’a kadar girişlerin ücretsiz olacağı ROXY’deki son, RX Istanbul’un yeni dünyasındaki ilk dans gecesi 29 Eylül Cuma Procombo’nun All Night Long şovuna sahne olacak.

RX Istanbul’un yeni dünyasındaki gelişmeleri hep birlikte heyecanla bekliyor olacağız.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...