Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Salvatore Ganacci’nin yeni teklisinde anime rüzgarı: ‘Fight Dirty’

Ganacci, anime bir video klip eşliğinde çıkan teklisiyle ilk kez MDLBeast plak şirketinde boy gösterdi

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Ağustos 2021
Salvatore Ganacci’nin yeni teklisinde anime rüzgarı: ‘Fight Dirty’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

İsveçli DJ/prodüktör Salvatore Ganacci, anime kültüründen ilham alan “Fight Dirty” adlı yeni teklisini anime video klip eşliğinde müzikseverlerle paylaştı.

Parçanın yapımında Japon besteci Toshiyuki Kimori’nin “Dirty Fight” isimli eserinden ilham alan Ganacci, ortaya koyduğu enerjik ve güçlü prodüksiyonda 80’lerin disko tınılarını serpiştirmeyi ihmal etmemiş. Tekli için hazırlanan anime videoda ise “Cowboy Bebop” ve “Fist of the North Star” gibi klasik filmlerden ilham alınmış. Salvatore Ganacci, yeni projesiyle Orta Doğu’nun önde gelen eğlence endüstrisi oluşumu MDLBEAST’in bu yıl açtığı plak şirketinde ilk kez yer almış oldu. Sanatçı bundan önce “Horse”, “Dive” ve “Talk”un da aralarında olduğu birçok başarılı yapıma imza atmıştı.

MDLBEAST Records daha önce R3HAB’in “Sorry I Missed Your Call”, Butch’ın “Testarossa” ve Cosmicat’in “Toxic Romance” projelerini yayımlamıştı.

İzleyenleri Ganacci çetesinin aksiyon dolu maceralarına sürükleyen anime videoyu aşağıda izleyebilir, tekliye tüm dijital platformlardan ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...