Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

The Falls deneyimi yeni adresinde: 42 Venue'deki lansman gecesi 22 Ocak'ta

Teenage Mutants, Andre Winter, BeeGee, Ugur Project, Procombo, Alan Cutt ve Mehmet Özbek lansman gecesinde 42 Venue sahnesinde olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Ocak 2022
The Falls deneyimi yeni adresinde: 42 Venue'deki lansman gecesi 22 Ocak'ta

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

The Falls deneyimi bundan böyle 42 Venue’de yaşanacak.

Geçtiğimiz yıl “sektörün taze kanı” hüviyetiyle Türkiye'nin çeşitli noktalarında düzenlediği etkinliklerle açılışını duyurarak heyecan yaratan, Alan Cutt ve Ugur Project'in kurucusu olduğu oluşum The Falls, İstanbul'daki etkinlikleri için kalıcı bir adres belirledi. Yeni yılı, müzikseverlerle düzenli olarak bir araya gelinecek lokasyonun belirlenmesi için bir milat olarak kabul eden The Falls; dansın, ritmin, müziğin, coşkunun ve hafızalardan silinmeyecek anıların taptaze bir atmosferle tadına varılacağı ve kendi konseptini yansıtacağı özel bir etkinlik alanı yaratmak için sürdürdüğü çalışmalarını sonuçlandırdı. 42 Maslak bünyesindeki etkinlik alanlarından 42 Venue, bundan böyle The Falls deneyiminin doruğa çıktığı buluşma noktası olacak.

Bu heyecan verici gelişmeyi müzik tutkunlarıyla birlikte kutlamak için 22 Ocak Cumartesi günü lansman gecesi düzenleyecek olan The Falls, aralarında Teenage Mutants, Andre Winter, BeeGee, Ugur Project, Procombo, Alan Cutt ve Mehmet Özbek'in olduğu 7 DJ'i 42 Venue sahnesinde konuk edecek.

Ugur Project ve Alan Cutt'ın kurucuları arasında yer aldığı The Falls, ilk resmi buluşmasını Ağustos 2021'de Konstantin Sibold ve Thomas Schumacher'in konuklar arasında yer aldığı etkinlik ile Kloster Alaçatı'da gerçekleştirdi. Kasım ayının başlarında başkent Ankara'daki ilk etkinliği için rotasını Kite'a çeviren The Falls, İstanbul'daki ilk sansasyonel gecesini Joseph Capriati ile 4 Aralık'ta Volkswagen Arena'da düzenledi.

The Falls için sıradaki heyecan kaynağı, İstanbul'daki kalıcı adresi 42 Venue'de 22 Ocak saat 19:00'da başlayacak olan tanıtım gecesi. Bu deneyime ortak olmak ve müziğin susmayacağı lansman etkinliğindeki yerinizi ayırtmak için bu sayfayı ziyaret edin.

THE FALLS x 42 VENUE LAUNCH NIGHT | 22 OCAK 2022, CUMARTESİ

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...