Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Klein Phönix sahnesi ışıldıyor: Diplo ve James Hype ile 24-25 Kasım’da unutulmaz bir hafta sonu

Diplo 24 Kasım’da, James Hype 25 Kasım’da İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Kasım 2023
Klein Phönix sahnesi ışıldıyor: Diplo ve James Hype ile 24-25 Kasım’da unutulmaz bir hafta sonu

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Klein Phönix, 24-25 Kasım’da konuk edeceği yıldız DJ’lerle muhteşem bir hafta sonuna hazırlanıyor.

Modern elektronik müzik sahnesinin en renkli figürlerinden Diplo ve house müziğin en hızlı yükseliş gösteren isimlerinden James Hype, İstanbul’daki dinleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Major Lazer, Jack Ü ve diğer birçok projede izini bırakarak adından uzun yıllardır sıkça söz ettiren; Madonna, Shakira, Beyoncé, Britney Spears, Justin Bieber ve Snoop Dogg dahil pek çok yıldız isimle ortak çalışmaları sayesinde yeteneklerinin boyutunu ortaya koyan ve Mad Decent ile Higher Ground plak şirketlerinin yaratıcısı olan Diplo, bir müzik vizyoneri, trend belirleyici ve deneysel bir sanatçı olarak global bir fenomen haline dönüştü.

Enerjisi ve yaratıcılığı ile müzik dünyasına daima taze ve yenilikçi bir soluk kazandıran Diplo, 24 Kasım Cuma günü Klein Phönix sahnesinde yer alırken, gecede sanatçıya Moni Mykonos resident DJ’leri Mīmī x FY ve son müzik çalışması ‘Todavia’ ile Beatport’un “Afro House En İyiler” listesine adını yazdıran Orkun Bozdemir eşlik edecek.

25 Kasım Cumartesi günü ise Klein Phönix’e, Icrypex ve Label Project sunumu ile ‘Ferrari’, ‘You Give Me A Feeling’, ‘More Than Friends’ ve ‘Dancing’ gibi parçaların yaratıcısı ve set başında bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle James Hype konuk olacak. Sanatçı, bu etkinlikte Türkiye’deki ilk performansını gerçekleştirecek.

Etkinlik biletleri için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Peş peşe bu müthiş iki gece için bekleyiş sürerken, sizleri Diplo’nun Higher Ground New York ve James Hype’ın EDC Orlando setleri ile baş başa bırakıyoruz.

KLEIN ENTERTAINMENT PRESENTS: DIPLO | 24 KASIM 2023 - KLEIN PHÖNIX
ICRYPEX & LABEL PROJECT PRESENT: JAMES HYPE | 25 KASIM 2023 - KLEIN PHÖNIX
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...