Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Minstrel asla bırakılan yerde kalmayan geçmişe ithaf ettiği yeni teklisini çıkardı

‘Back to Where You’ve Never Been’ isimli çalışma, kendi dünyalarında kaybolan ama yolculuklarının sonunda birbirlerini bulan iki karakterin hikâyesinin anlatıldığı video klibiyle birlikte çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 16 Kasım 2022
Minstrel asla bırakılan yerde kalmayan geçmişe ithaf ettiği yeni teklisini çıkardı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör ve Ineffable kurucusu Minstrel, uzun zamandır beklenen ‘Back to Where You’ve Never Been’ isimli yeni teklisini yayımladı.

Bir süredir DJ performansları sırasında yer verdiği yeni çalışmasıyla ilgili olarak, “Proje, geçmişte kalmasına müsaade edemeyeceğimiz anlarla ilgili. Birkaç dakikalığına bile olsa alternatif bir gerçeklikte olduğunuzu hissettirecek; ses ve hareketten başka hiçbir şeyin olmadığı bir yere açılan kapı” değerlendirmesinde bulunan sanatçı, 2010'lu yılların başından bu yana Burak & Emre ikilisinin bir parçasıydı ve 2020’de techno’nun derin ve karanlık yönlerine odaklandığı solo projesi Minstrel’ı hayata geçirmişti.

Sanatçının bu yılki ilk solo teklisi olan proje, geçtiğimiz yıl dinleyicilerle buluşan ‘Chosenness’, ’Singularis’ ve ’Siege’ adlı çalışmalarını takip ediyor. ‘Chosenness’ ilk olarak, Minstrel’ın üç küratörü arasında yer aldığı, Future Forward Music’in 40 parçalık derleme albümü ‘The Void’da müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

‘Back To Where You've Never Been’, müzik dinleme platformlarda yayımlanmasıyla eşzamanlı olarak ayrıca resmi video klibiyle birlikte paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Çağla Çağlar’ın oturduğu klip, birlikte ölüme doğru bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan iki aşığın hikâyesini anlatıyor. Kendi dünyalarında kaybolan ama yolculuklarının sonunda birbirlerini bulan, çıktıkları yolculuğun sonunda kaderin kaçınılmaz acı sonuyla yüz yüze gelen karakterlerin hikâyesi. Video klip, bir yandan karanlıkta kaybolma hissini derinden duyumsatırken, bir yandan da kendiniz veya çevrenizdeki dünya için hiç umut kalmamış gibi hissettiren türden bir duyguyla karşı karşıya bırakıyor izleyenleri.

Kliple ilgili Minstrel’ın düşünceleri ise şöyle: “Sevdiklerinizi kaybetme ve bunun beraberinde getirdiği yası tasvir ediyor. Tam olarak kelimelere dökemeyeceğiniz türden bir şey.”

‘Back to Where You've Never Been’, Minstrel’ın kurucusu olduğu kendi plak şirketi Ineffable etiketiyle çıktı. Aynı zamanda bir parti serisi olan Ineffable, ismini ilk olarak bu yıl FJAAK, Kobosil, DJ Stingray 313, Daria Kolosova ve Elli Acula’yı Türkiye’de konuk ettiği etkinlikleriyle duyurmuştu.

Klibi aşağıda izleyebilir, tekliye favori dinleme platformunuz üzerinden erişmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...