Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

SeatlabNFT etkinlik fonunu duyurdu

1,000,000£ değerindeki fon, organizasyon sektörünü sürdürülebilir kılmayı hedefliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Temmuz 2022
SeatlabNFT etkinlik fonunu duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Biletleme endüstrisinde devrim yaratan SeatlabNFT, organizasyon sektörünü etkisi altına aldı. SeatlabNFT, organizasyon sektörünü sürdürülebilir kılacak etkinlik fonunu duyurdu.Küresel boyutlarda tüm etkinlik ve festivallere açık olan fon, 1,000,000£ değerinde. Hibeler taksitlendirilecek, SeatlabNFT'nin sponsorluğu etkinlikleri küreselleşecek.

Farklı etkinliklerin çeşitli sermaye gereksinimleri olduğu için hibelere ilişkin net bir tutar yok. Hibeler, etkinlik alanları, sanatçı ücretleri ve pazarlama maliyetlerine yönelik kullanılacak ve böylece organizatörler en iyi yaptıkları işe odaklanabilecek: unutulmaz deneyimler yaratmak.

Seatlab Direktörü Ryan Kenny, "Dünyanın dört bir yanından biletleme alt yapımızı deneyimleyecek ve bensimseyecek organizatöre finansal motivasyon olmasını umduğumuz SeatlabNFT fonunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Etkinliklerimizi çeşitlendirmek istiyor ve herkesi teşvik ediyoruz", açıklamalarında bulundu.

Başvuru sahiplerinden, etkinlik alanları ile yapılan sözleşmelerden, etkinlikte sahne alacak sanatçı anlaşmalarına uzanan detaylar talep edilecek. Taleplere etkinlik portföyü, sosyal medya kitlesi ve benzeri bilgiler de dahil. Başvuru yapan organizatörlerin talep ettikleri hibe miktarlarını ve karşılıklarını sunmaları teşvik edilmekte.

Belirli dönüm noktalarına ulaşıldıkça bir sonraki ödemenin kilidini açacak organizatörler için kayıt, bilet satış ve etkinlik günleri tipik bazı kilometre taşları.

Sanatçıların ve organizasyon sektörünün pazar kontrolüne hakim olmasına motivasyon, özel ödül ve koleksiyonlarla sanatçıları müzik severlerle buluşturmak için yaratılan NFT destekli SeatlabNFT için bahsi geçen fon, bir sonraki dönüm noktası.

Detaylara ve başvuru bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...