Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

SHAZZE 2024’teki ilk kısaçalarını yayımladı: ‘Morph’

Sanatçı ayrıca Sunexplosion’ın 200. kataloğunda Andrewboy ile ‘Longlife’ projesinde yer alıyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Nisan 2024
SHAZZE 2024’teki ilk kısaçalarını yayımladı: ‘Morph’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

SHAZZE; Ark Nomads, IURII ve D-Formation iş birliği ile yeni bir kısaçalar yayımladı.

Kısaçalar, SHAZZE ve Ark Nomads iş birliğiyle hazırlanan ve projeye adını veren ‘Morph’ parçası ile başlıyor. Bir diğer orijinal parça olan ‘Another World’de ise ikiliye IURII ekleniyor. IURII ayrıca ‘Morph’ parçasını remikslerken, ‘Another World’e de bir remiks D-Formation tarafından yapılmış.

Melodik öğeler, sağlam ritmik bir temel ve güçlü ses kombinasyonlarına bolca rastladığımız kısaçalar, İspanya merkezli müzik şirketi BeatFreak Recordings etiketiyle çıktı. Yüksek enerjisiyle dans pistlerini hareketlendirmeyi vaat eden dört parçalık ‘Morph’; Konstantin Sibold, Henri Bergmann, Massano, Brigado Crew ve LIKEMIKE gibi sanatçılar tarafından da tam not aldı.

Bu yılın geri kalanında pek çok yeni müzik çalışması yayımlamayı planlayan SHAZZE, etkileyici iş birlikleri ve favori plak şirketlerinde çıkarmaya hazırladığı yeni projeleri üzerinde çalışıyor. Performanslar açısından ise sanatçı yaz ve sonbahar sezonları için şu an Hindistan, Türkiye, Ibiza ve Dubai gibi birkaç yerdeki potansiyel şovlar için görüşme halinde. Siz konusu bu etkinlikler, sanatçının uluslararası sahnede giderek artan popülerliğini pekiştirmeye devam ediyor. Bu heyecan verici yeni kısaçalar ve gelecek diğer projeler, SHAZZE'nin melodik techno sahnesindeki etkisini daha da artıracağa benziyor.

‘Morph’ kısaçalarındaki parçaların tümünü aşağıda dinleyebilir, SHAZZE’nin de içinde yer aldığı bir diğer yeni proje ‘Longlife’ı buradan inceleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...