Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Stefan Addo’dan yeni yılın ilk kısaçaları: ‘Suveyda’

WOLD Records’dan çıkan çalışmada Pleizel ve Aither’in remiksleri de bulunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 31 Ocak 2021
Stefan Addo’dan yeni yılın ilk kısaçaları: ‘Suveyda’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Stefan Addo, 2021 yılındaki ilk müzik çalışmasını yayımladı.

“Suveyda” isimli kısaçalar, orijinal düzenlemesinin yanı sıra Pleizel ve Aither’in remikslerini de içeriyor. Norveç merkezli plak şirketi WOLD Records’dan çıkan “Suveyda”, Stefan Addo’nun geçen yıl çıkan son çalışmaları olan “Weltschmerz” kısaçalarını ve Jeton Records’ın derleme albüm serisi New Breed’in beşinci kataloğunda yer alan “Armageddon” parçasını takip ediyor.

Beatport’un melodic house & techno kategorisindeki “Hype Picks”e seçilen yapımlardan biri olan çalışmanın Arapça kökenli olan ismi, kalbin ortasında gizli günahların saklı olduğu düşünülen siyah beneğe verilen bir ad. Sözcük aynı zamanda kalpteki gizli günah anlamına da geliyor.

Geçtiğimiz yıl ayrıca Erdem Tunalı ve İlhan Erşahin'in “Pathwalker” adlı parçasına yaptığı remiksle öne çıkan Stefan Addo, daha sonra Noiseist'in 10. yılına özel olarak çıkardığı derleme albümü “Noiseist 10”a Edgar Allan Poe'nun “The Raven” şiirinden esinlenerek ürettiği ve vokalde Sylvia Oz'un katkılarıyla hazırlanan “Nevermore” parçasıyla katkı sunmuştu.

Sanatçının remikslerle birlikte üç yapımdan oluşan yeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...