Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Stephan Jolk 25 Şubat’ta Klein Phönix'te

Etkinlikte ayrıca Sezer Uysal ve Eymen de sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 13 Şubat 2022
Stephan Jolk 25 Şubat’ta Klein Phönix'te

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Stephan Jolk 25 Şubat Cuma günü İstanbul’daki dinleyicileriyle yeniden bir araya gelecek.

2019'da başladığı resmi müzik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen, “Praeludium”, “Reiwa”, “Versoria” ve “Doubts” gibi parçalarla yükselişine ivme kazandıran sanatçı, geçen yıl Yotto ile ortak çalışma ürünü “New Era” kısaçalarıyla beğeni toplamış ve son olarak Afterlife’ın “Realm Of Consciousness” derleme albüm serisinin beşinci kürasyonunda “Morgen” isimli çalışmasıyla yer almıştı.

Over Daze sunumuyla 25 Şubat Cuma günü Klein Phönix'te düzenlenecek etkinlikte ayrıca Sezer Uysal ve Eymen de kabin başında olacak. Jolk, Klein Phönix kabinini yine bir diğer Over Daze etkinliği kapsamında en son Kasım 2021'de ARTBAT ile paylaşmıştı.

Over Daze ayrıca Sevgililer Günü'nde sevdiğiyle müzik coşkusunu paylaşmak isteyenler için "1 bilet alana 1 bedava" kampanyası başlattı. Aşağıdaki 5 etkinlik için geçerli olan kampanyadaki +1 bilet fırsatından faydalanmak için yapmanız gereken, 14 Şubat gün bitimine kadar Bugece ya da Lifetickets üzerinden etkinlik biletinizi satın almak.

Stephan Jolk’un “Morgen” isimli son orijinal müzik çalışmasını aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...