Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

T78 ve A*S*Y*S bu Cumartesi Kloster Alaçatı’da

Morbid Project ve Nott Project ortak sunumuyla hayat bulacak etkinlikte Gateway Wagon, Elyson ve Marica da kabin başına geçiyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 11 Temmuz 2023
T78 ve A*S*Y*S bu Cumartesi Kloster Alaçatı’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Geçtiğimiz ay ‘Bionatops’ isimli yeni ortak teklilerini çıkarmanın heyecanını yaşayan T78 ve A*S*Y*S, 15 Temmuz Cumartesi günü Kloster Alaçatı’da yeniden Türkiye’deki sevenlerinin karşısına çıkıyor.

T78’in kurucusu olduğu Autektone’dan çıkan ‘Bionatops’, ikilinin 2021 yılında çıkan son ortak çalışması ‘Dragon Walker’ı takip ediyor. İki sanatçı 2019 yılında ‘AC/ID’ isimli parçada da güçlerini birleştirmişti. T78 ayrıca, A*S*Y*S’nin ‘The Acid’ adını verdiği parçasını remikslemişti.

T78 bu yıl Maxie Devine ile ortak kısaçaları ‘Monster Truck’ ve Zen ile ortak çift teklisi ‘Lucid Dream / Electronico Sintetico’ ile dikkat toplamış, A*S*Y*S ise Spartaque ile ortak teklisi ‘Acid Cloud’ ile 2023’teki ilk müzik projesine imza atmıştı.

Kloster Alaçatı’da acid ve peak time techno tınılarının egemen olacağı etkinlik, Morbid Project ve Nott Project ortak sunumuyla gerçekleşirken, sahnede ayrıca Morbid Project kurucuları Gateway Wagon ikilisi, Elyson ve Marica yerini alacak.

T78 ve A*S*Y*S imzalı son müzik çalışması ‘Bionatops’u aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine bu sayfayı ziyaret ederek erişebilirsiniz.

T78 & A*S*Y*S | KLOSTER ALAÇATI, 15 TEMMUZ 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...