Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tale Of Us üyesi Matteo Milleri solo projesi Anyma’yı duyurdu

Sanatçı, yeni projesi altında üç kısaçalar ve bir albüm çıkaracağını açıkladı

  • MIXMAG TURKEY
  • 20 Mayıs 2021
Tale Of Us üyesi Matteo Milleri solo projesi Anyma’yı duyurdu

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Tale Of Us üyesi Matteo Milleri, Anyma isimli solo projesini duyurdu.

Sanatçının “kendiliğinden olan bilinç” şeklinde tanımladığı projesi, gelişen teknoloji, müzik prodüksiyon ve tasarım teknikleri yoluyla fiziksel ve dijital dünyaları birbirine daha da yaklaştırmayı amaçlıyor.

Anyma’nın ilk kısaçaları “Sentient”, Afterlife’tan 4 Haziran’da çıkacak. “Claire” ve “Running” isimli ilave iki kısaçaların takip edeceği seri, “Genesys” adlı uzunçalar albümle devam ediyor olacak. Paylaşılan basın bülteninde, tüm müzik çalışmalarına özel bir video hazırlanacağı ve bunların NFT olarak da ayrıca satışa sunulacağı belirtildi.

33'üncü yaş gününde duyurusunu yaptığı projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milleri, “Anyma, bilinç aleminde devam ettiğim yolculuğun bir sonraki aşamasını keşfetmemi sağlayacak kendimi yaratıcı anlamda ifade ediş biçimim ve müziği, sanatı ve büyük gerçekliği kaynaştırma serüvenim. Fiziksel ve dijital yaratımların bir araya gelişi, deneyimlerimizin aydınlatıcı ve öğretici bir düzlemde kaynaşması şeklinde kendini gösteriyor: Bu da benim yeni serüvenimde Genesys olarak ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Serideki ilk yapım olan “Sentient” kısaçalarındaki parçalardan kesitleri aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...