Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Bug, Thomas Brinkmann ve Donato Dozzy Beyrut'a yardım için çıkan derleme albümde yer aldı

Derleme Morphine Records’dan çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Ağustos 2020
The Bug, Thomas Brinkmann ve Donato Dozzy Beyrut'a yardım için çıkan derleme albümde yer aldı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Berlin merkezli plak şirketi Morphine Records, Beyrut Limanı’nda 4 Ağustos’ta meydana gelen ve şehri yıkıma uğratan patlamanın yaralarının sarılmasına katkı amacıyla "The Sacred Rage” isimli bir derleme albüm yayımladı.

12 parça içeren derleme albüme katkı sağlayan sanatçılar arasında Thomas Brinkmann, The Bug, Donato Dozzy, Monolake ve plak şirketinin kurucusu Rabih Beaini gibi isimler bulunuyor. Derlemedeki yapımlar, söz konusu sanatçıların daha önce yayımlanmamış parçalarını içeriyor.

"The Sacred Rage”, plak şirketinin Beyrut’a yardım amacı taşıyan ikinci inisiyatifi. Morphine Records bir süre önce “Bandcamp Friday” ile eş zamanlı olarak Lübnan Kızılhaçı ve Matbakh Al Balad örgütü gibi kurum ve kuruluşlara aktarılmak üzere yardım toplanması için açık çağrıda bulunmuştu.

“The Sacred Rage” derleme albümünden elde edilecek gelir, hükümet organları ve banka prosedürleri gibi resmi kanallar kullanılmayarak ihtiyaç sahibi insanların vakit kaybetmeden yararlanması için direkt olarak ülkedeki başlıca sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak.

Derlemenin dijital kopyasını buradan satın alabilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Berlin’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...