Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

The Secret DJ ikinci kitabıyla geri geliyor

Yeni kitap, dans müziğinin son 40 yıldaki yükselişine ışık tutuyor

  • AHMET AYDEMİR
  • 8 Ağustos 2020
The Secret DJ ikinci kitabıyla geri geliyor

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

The Secret DJ, kendine has üslubuyla eğlence kültürünün uçarı yönlerini ve dans müziği endüstrisinin nahoş olarak nitelenebilecek noktaları hakkındaki bilinmeyenlerin perde arkasını aydınlatıyor.

"The Secret DJ: Book Two" başlığını taşıyan ikinci kitap, Velocity Press tarafından 4 Aralık 2020'de yayımlanacak.

İlk kitap "The Secret DJ", 2018 yılında Faber & Faber isimli yayınevi tarafından basılmıştı.

İlk kitapta yer verilen otobiyografik tema, ikinci kitapta eğilimini değiştiriyor. Çünkü bu sefer son 40 yılın listelerini kasıp kavurmuş dans müziğinin Batı kapitalizmiyle olan ilişkileri ve yükselişi değerlendiriliyor.

The Secret DJ, yeni kitabında konuşulmamış birçok konuya değinmesinin yanı sıra DJ'lik teknikleri, sosyal medyanın etkileri ve dans müziğinin burjuvalılaşması gibi çeşitli birçok meseleyi irdeliyor.

The Secret DJ, kitabın basımı ile ilgili yaptığı yorumda, "Kimsenin bu kitabın yayımlamayı göze alacağını düşünmezdim. Açıkçası kitapta yazılanları konuşmak biraz cesaret istiyor. Benim için de en büyük ödül bu kitabı olduğu gibi tüm gerçekleriyle çıkarabilmek, daha fazlasında gözüm yok. Çünkü eğer bir endüstrinin gerçek yüzünü ifşa ederseniz oradaki insanlar tarafından hayatınızın geri kalanı boyunca ölesiye nefret edilebilirsiniz. Velocity Press'e, kitaba olan ilgilerinden dolayı şükran duyuyorum. Benimle çalışmayı kabul etmeleri bile onlar için büyük bir risk ve bunun için minnettarım. Hala yapacağınız iş için arkanızda duran kişilerin var olduğunu bilmek güzel bir şey" ifadelerini kullandı.

Ön sipariş veren kitapseverler kitabı Aralık ayında künye sayfasında isimleri yazılı şekilde teslim alacak.

Dans müziği ve kulüp kültürü ile alakalı çizgi roman bazında özelleşmiş bağımsız yayım şirketi Velocity Press'in son yayımladığı çalışmalar arasında Junior Tomlin’in efsanevi çizgi roman serisi "Flyer and Cover Art" ve Matt Anniss’in kitabı "Join The Future: Bleep Techno and the Birth of British Bass Music" yer alıyor.

"The Secret DJ: Book Two"ya ön sipariş vermek için tıklayın.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...