Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland 2020’nin ilk biletleri satışa çıktı

Global seyahat paketleri 18 Ocak itibarıyla satışta

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Ocak 2020
Tomorrowland 2020’nin ilk biletleri satışa çıktı

Tomorrowland 2020'nin festival bileti, konaklama ve festival alanı Dreamville’ye ulaşımı içeren global seyahat paketleri 18 Ocak itibarıyla satışa sunuldu.

Seyahat paketleri dışındaki diğer festival biletlerinin 25 Ocak’ta ön satışa çıkacağı Tomorrowland’de bu yıl üç farklı otel konsepti müzik tutkularını festival günleri boyunca ağırlıyor olacak. Oteller doğa, botanik bahçe ve sanat galerisi şeklinde üç farklı temaya göre hazırlanıyor olacak.

Bu yıl ayrıca “büyülü yıl bileti” adı verilen bir paket de hayata geçiyor olacak. İki kişinin sahip olabileceği bu paketle katılımcılar Tomorrowland kış festivali için 7 günlük paket, Tomorrowland Belçika için çadır, Garden of Madness etkinliği için seyahat paketi ve festivalin giyim-aksesuar markası TML’den hediye çeki gibi çeşitli fırsatlara sahip olma ayrıcalığı yaşayacak.

Kalan biletlerin 1 Şubat’tan itibaren genel satışa açılacağı Tomorrowland’de ayrıca “İlk 20” ve “Sürpriz” adı altında iki özel bilet projesi de hayata geçecek. Her bir ülke vatandaşı ilk 20 katılımcı, özel bir satın alma linkiyle 1 Şubat’tan önce dört ilave Tomorrowland bileti daha alabilecek. Sürpriz bilet alanlar ise festivale bir hafta kalana kadar hangi paketi satın almış olduklarını öğrenemeyecek.

Tomorrowland 2020 Belçika’nın Boom kentindeki alışılmış yerinde 17-19 Temmuz ve 24-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Biletler hakkında daha ayrıntılı bilgi için bu sayfayı ziyaret edin.

Tomorrowland'in geride kalan 15 yılından görüntüler içeren videosunu izleyin.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...