Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland'in kontratı 2034'e kadar uzatıldı

Tomorrowland, Boom kent yönetimiyle anlaşmaya vardı

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Aralık 2019
Tomorrowland'in kontratı 2034'e kadar uzatıldı

Tomorrowland organizatörleri, Belçika’nın Boom kentindeki mevcut lokasyonlarını kullanmaya devam etme girişimlerini uzun soluklu bir anlaşmayla sonuçlandırdı.

Festivalin kontratı 2034 yılına kadar uzatıldı ve festival önceden olduğu gibi De Schorre Parkı’nda yapılmaya devam edecek. 15 yıllık geçmişinde Tomorrowland marka profili müthiş bir büyüme kaydetti. Festival, Tomorrowland Winter gibi başarı yakalayan alternatif girişimlerin yanı sıra evi Belçika’nın Boom kenti ile güçlü ilişkiler geliştirdi. Yeni kontrat ile şehir ve Tomorrowland arasındaki ilişki on yıldan fazla bir süre boyunca çok boyutlu şekilde yeni imkanlarla gelişmeye devam edecek.

Yeni kontrat birtakım vergi teşvik indirimlerini de beraberinde getiriyor olacak. Uzun dönemi kapsayan anlaşmanın bir karşılığı olarak, 3,50 Euro tutarındaki ziyaretçi başına günlük vergi 3 Euro’ya düşürülerek %14’lük bir indirim uygulandı.

Boom Belediyesi’nin ekonomiden sorumlu meclis üyesi Kris Van Hoeck konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl 1 milyon Euro’dan fazla bir gelir etmeye devam edeceğiz. Bu da 2034’e kadar ortalama 18 milyon Euro’ya karşılık geliyor olacak” diye konuştu.

Tomorrowland 2020 gelecek yaz 17 Temmuz’da başlayacak. Bu yılki organizasyondan görüntüler içeren resmi aftermovie videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

'Dünyanın Ritmi' çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...