Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Tomorrowland kış festivalinde ilk etap sanatçılar açıklandı

14-21 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek 'Tomorrowland Winter'ın detayları ortaya çıkmaya başladı

  • ONUR ATEŞ
  • 22 Eylül 2019
Tomorrowland kış festivalinde ilk etap sanatçılar açıklandı

Bu yılki Tomorrowland Winter'a ilişkin ilk detaylar hatırlanacağı üzere 2018 Kasım ayının sonlarına doğru netlik kazanmaya başlamıştı ancak bu sefer Fransız Alpleri'ndeki festivalin 2020 organizasyonunun detayları geçen yıla kıyasla iki ay önceden kamuoyuyla paylaşılmaya başladı.

Armin van Buuren, Martin Garrix, Afrojack ve Dimitri Vegas & Like Mike, duyurusu yapılan ilk etap sanatçı listesinde en dikkat çekici isimler arasında yer alırken, Paul Kalkbrenner, Stephan Bodzin ve Kölsch ise house ve techno tutkunlarını şimdiden heyecanlandıran sanatçılar olarak göze çarpıyor. Hardstyle türünde Coone ve Da Tweekaz öne çıkarken, bass house çalacak DJ'ler önümüzdeki duyurulara bırakılmış gibi görünüyor.

Uluslararası pek çok festivaldeki görsel-işitsel deneyim algısına 3 boyutlu dev bir düzleme kurulan benzersiz sahne tasarımı 'Book of Wisdom' temasıyla yeni bir soluk getiren Tomorrowland, ilgi çeken bu temayı kış festivalinde de sahnesine taşıyor olacak.

Tomorrowland Winter 2020, 14-21 Mart 2020 tarihlerinde sekiz günlük dopdolu programıyla ziyaretçilerini Fransız Alpleri'ndeki Alpe d'Huez kayak merkezine bekliyor olacak. Detaylar ve biletler için burayı tıklayın.

9-16 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen 'Tomorrowland Winter 2019'un aftermovie videosunu izleyin.

Spotify '#Frekans' çalma listemizi takip edin.

Haber yazarı Onur Ateş'i takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...